Monty Burns pisze:@kot O ChAD. Takie typowo urojeniowe manie wielkościowe też?
Moja była, która też sporo ćpała, miała identyczne objawy co ja (łącznie z np. słabym kojarzeniem związków przyczynowo-skutkowych), a dostała w diagnozie dwubiegunówkę.
Przecież skoro masz objawy dwubiegunówki, to o skrajnie różne od nich, objawy aspergera ciężko... Chyba, że psychiatra widział Cię tylko w fazie depresji.
primum non nocere
ohYeah pisze:zespół aspergera ??
Przecież skoro masz objawy dwubiegunówki, to o skrajnie różne od nich, objawy aspergera ciężko... Chyba, że psychiatra widział Cię tylko w fazie depresji.
Warto się tym zająć, czy lepiej to olać? Nie widzi mi się powrót na zamknięty oddział...
primum non nocere
- Kanna, koda, feta, z tego co piszesz.
Nie mam doświadczeń z kodą, ale feta i kannabinoidy, choć te drugie w dużo mniejszym stopniu, moim zdaniem są jak furtka do ChAD. Zaburzają równowagę tych trzech kluczowych neuroprzekaźników. Głównie feta moim zdaniem może zacząć manię.
Monty Burns pisze: Głównie feta moim zdaniem może zacząć manię.
primum non nocere
http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
Ostatnio rozmawiam z mamą w kuchni(trzeźwy) nagle wchodzi ojciec i pociąga nosem- katar czy coś- i momentalnie zakodowało mi się w deklu, że chciał w ten sposób przekazać mamie informację, że jestem naćpany i żeby zakończyła ze mną rozmowę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.