Monty Burns pisze:@kot O ChAD. Takie typowo urojeniowe manie wielkościowe też?
Moja była, która też sporo ćpała, miała identyczne objawy co ja (łącznie z np. słabym kojarzeniem związków przyczynowo-skutkowych), a dostała w diagnozie dwubiegunówkę.
Przecież skoro masz objawy dwubiegunówki, to o skrajnie różne od nich, objawy aspergera ciężko... Chyba, że psychiatra widział Cię tylko w fazie depresji.
primum non nocere
ohYeah pisze:zespół aspergera ??
Przecież skoro masz objawy dwubiegunówki, to o skrajnie różne od nich, objawy aspergera ciężko... Chyba, że psychiatra widział Cię tylko w fazie depresji.
Warto się tym zająć, czy lepiej to olać? Nie widzi mi się powrót na zamknięty oddział...
primum non nocere
- Kanna, koda, feta, z tego co piszesz.
Nie mam doświadczeń z kodą, ale feta i kannabinoidy, choć te drugie w dużo mniejszym stopniu, moim zdaniem są jak furtka do ChAD. Zaburzają równowagę tych trzech kluczowych neuroprzekaźników. Głównie feta moim zdaniem może zacząć manię.
Monty Burns pisze: Głównie feta moim zdaniem może zacząć manię.
primum non nocere
http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
Ostatnio rozmawiam z mamą w kuchni(trzeźwy) nagle wchodzi ojciec i pociąga nosem- katar czy coś- i momentalnie zakodowało mi się w deklu, że chciał w ten sposób przekazać mamie informację, że jestem naćpany i żeby zakończyła ze mną rozmowę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.