Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 640 / 7 / 0
Do czasu kiedy wynosi fanty z domu i wydaje coraz to więcej pieniędzy.Chciałem się zapytać czy koks jest taki sprytny czy to tylko urban legend

Przenoszę do wątku ogólnego, pozdro. #czeslaw
  • 1615 / 28 / 0
To czy ktoś wynosi fanty z chaty, kradnie, daje dupy, żeby mieć na narkotyki zależy indywidualnie od człowieka i od tego jak daleko jest się w stanie posunąć a nie od tego od jakich substancji jest uzależniony.

Osobiście nie znam nikogo kogo kokaina doprowadziła do bankructwa i konieczności życia poza prawem, na granicy moralności.
  • 2334 / 9 / 0
Spytałem w miksach, ale tam mało kto pewnie zagląda, a to nawet nie o miks mi chodzi. Może ktoś mi tu odpowie. Ćwiartka kokainy podzielona na 2 krechy (podobno znośnej jakości) z 5h przed 6-APB(/6-APDB) wpłynie jakoś zauważalnie na działanie tego drugiego? Zjazdu po takiej ilości nie przewiduję, więc pogorszenie humoru raczej mi fazy nie popsuje. Z MDMA podobno znosi się, więc można by wnioskować, że tu też, ale nie chcę w końcu wciągać na szczycie działania. Testował ktoś coś takiego? Chociaż domysły jak to może wypaść?
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 3898 / 239 / 13
po 5ciu godzinach to ty już rush zapomnisz ;). Spokojnie tak możesz zrobić.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 2334 / 9 / 0
No, ja wiem że nie będę czuł już działania, tylko zastanawiałem się czy coś tam w głowie koks mi nie zablokuje na dłuższą chwilę, co mogłoby osłabić 6-APB. ;-)
Dzięki za odpowiedź.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 83 / / 0
nic nei zablokuje. by MDMA dzialalo jak trzeba (podaje nap rzykladzie MDMA) robilem tak ,ze koks byl ostro jumany (przepraszam nie koks tylko kokaina bo to roznica) i w momencie zarzucenia tabletki/kapsulki/pigulki z XTC po prostu krecha przyjeta i juz dalej XTC wjezdza ,koka puszcza i fazy sie nie naloza ale mina po prostu ;)
mieszac ,mieszalem i byl kibel straszny;/ nie polecam wydaje sie rarytas wsrod mixow ale niestety nim nie jest ,jedyne co pozostawia to uczucie rozczarowania;)
Uwaga! Użytkownik ashwagandha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Mr.LaTacha pisze:
kokaina wymieszana z fetą to shit bo niema prawie sensu zapierdalać takiego czegoś bo traci swój urok...
Jak sie kupuje od porzadnego dila to nie bedzie mieszał z fetą bo to bardzo łatwo poznać...

powiedzmy, że będziesz tam miał 50% koko,
50% koko to to ma jak dopływa do Europy ;)
Tak samo amfetyamina... mimo ze w naszym kraju jest bardzo dobrej jakości to średnia śmeirtelna dawka to 1gram... a ile osób juz zajebało wiecej niz 1g zyje?

To prawda! Ja słyszałem, że max dawka na człowieka to 2,5 g ale to też zależy od jego wagi. :)
Ja miałem sytuacje,że wybrałem sie na 18-stke do koleżanki, no wiec z kumplami wzielismy sobie po dwójce na głowe + do tego alko...proch miazga, wódy tyle wypilem, że nie zliczyłem butelek ;/ oczywiscie brakowało nam tego ścierwa i dokupilismy jeszcze po dwójce, a wiec jednej nocy wjpierdolilem 4 worki dobrej fety! Na drugi dzień byłem nie do życia ;< taki spadek energii, że aż nie nie wiem jak to opisać. Oczywiście, dila mieliśmyu niedaleko tej osiemnastki, i kazdy sobie kupil nad ranem połóweczke, bo jakoś trzeba było funkcjonować! Tak mnie wyjebało z orbity, że nie wiedzialem co sie dzieje ;o
A co do koksu, waliłem raz, dobry! no i impreza udana była heh :)
  • 1141 / 9 / 0
Jakie 50% jak dopływa do europy? Niektórzy to pierdolą głupoty że aż skręca, jak masz dobre źródła to i w kraju znajdziesz +50% spokojnie, tylko to chyba import bezpośredni z ominięciem europy i wszystkich pośredników :-/
  • 1615 / 28 / 0
Oczywiście że można dostać bardzo czysty koks. Nie chce mi się już nawet reagować na te głupoty. Temat ten był wałkowany wielokrotnie a mimo wszystko co jakiś czas ktoś uparcie twierdzi, że w Polsce / Europie jest chujowa koka. Gówno prawda.

@geniculata
Masz ułańską fantazję chłopaku.

Poza tym, jeżeli wjebałeś na imprezie 4 worki "DOBREJ" %-D fety, to nie chce wiedzieć co ci pogonili zamiast koksu...
  • 9 / 2 / 0
Ja wczoraj zmieszałam i wg mnie było spoko.
Najpierw feta, żeby nie usnąć :P a potem działka koki.
Dziwne jest to, że spałam tylko 4 godziny...
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.