Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 456 / 14 / 2
Interesuje mnie diazepam 10 mg i piwo, moze 2. Wiem, ze alko i benzo to niebezpieczne polaczenia, ale moze sa jakies dawki ktore cos pomoga?
  • 456 / 14 / 2
Odpowiem z doswiadczenia, bo w nocy sprawdzalem. Raczej nie, zjadlem ogolnie 25 mg diazepamu i wypilem 3 piwa i snem tego nazwac nie moge. Moze jakies 2-3 h letargu.
  • 39 / / 0
Wietrze pokój, 15 minutowy gorący prysznic, potem mocny napar z damiany (silnie usypiający, ale niezbyt smaczny) do tego mnie np. fantastycznie usypia kilka/kilkanascie kropel amolu wkropione w róg poduszki. Ewentualnie 2x apap noc i kima.
  • 456 / 14 / 2
jimted pisze:
Wietrze pokój, 15 minutowy gorący prysznic, potem mocny napar z damiany (silnie usypiający, ale niezbyt smaczny) do tego mnie np. fantastycznie usypia kilka/kilkanascie kropel amolu wkropione w róg poduszki. Ewentualnie 2x apap noc i kima.

Gwarantuje Ci, ze przy dlugim stazu i przy ciagach, takie sztuczki nie zadzialaja.
  • 538 / 6 / 0
Ja jak nie mogę zasnąć to czasami miksuje GBL z alko, ale wtedy mam depresje oddechową i bardzo mi to przeszkadza.
Kiedyś w676759838. Nie mogę się zalogować do tego konta
Spoiler:
  • 1425 / 81 / 0
Czasami zdarza mi sie wrzucać gbla w godzinach popołudniowych. Powiedzmy wrzut o 15 i o 16 po 2,4ml i już mam całą nockę niepospaną.
Wrzut 4-5 baklo (25mg) pozwala mi normalnie zasnąć i spać bez wybudzeń całą noc.
  • 1987 / 108 / 0
uwolniłem się cold turkey po ponad roku 24/7, przez długi czas pojedyncze dawki <1ml, 5-7ml dziennie, ostatnimi czasy trochę więcej, może pod 10ml podchodziło. przez ten rok efekt przebudzenia po paru godzinach w nocy wystąpił samoczynnie kilka razy, wyłączając akcje typu picie G by zasnąć na jakimś zjeździe, bo to wiadomo. ;) czyli ogólnie - nie piłem tego na tyle dużo przed snem by się budzić i dopijać w nocy. myślę, że właśnie dawki są tutaj kluczowe, bo rzadko wypijałem na tyle dużo by mieć pierwszy stopień overdose (tak definiuję ten stan kiedy mamy pffff-helikopter, ale jest ok, to jest sporo niższa dawka niż overdose z żyganiem ;))

sen wspomagany 5-HTP, małymi dawkami melatoniny, tabletkami ziołowymi oraz może przede wszystkim ograniczeniem spożycia EPH w dzień ;) - bez problemu. doskwierały mi jedynie bardzo wyostrzone stany lękowe przez kilka pierwszych dni oraz ogólne podkurwienie. ;)

co dziwne, miałem naprawdę dużo lżejsze objawy niż parę lat temu po kilku miesiącach ostrego cugu 20-30ml dziennie.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 97 / 4 / 0
MIales lzejsze objawy bo nie byles caly czas pod wplywem przez ten rok pijac do 10 ml dziennie
  • 1987 / 108 / 0
nie do końca - nie było dnia bez G, tylko pojedyncze dawki były rzędu 0.8ml zamiast >2ml. przez ponad rok. czasami szło nawet częściej niż raz na godzinę, ale po 0.3-0.5. tolerancja na dawki 0.8 mi się wyrobiła, efekty były bardzo słabe, a większe dawki odpalały niechciany helikopter. teraz wiem, że tak naprawdę problemem było uzależnienie psychiczne, poniekąd uciekanie od rzeczywistych problemów (a raczej tłumienie lęku z nimi związanego) oraz strach przed odstawieniem - bazując na doświadczeniu podświadomie uważałem, że po tak długim okresie jestem mocno uzależniony fizycznie, a było dużo lepiej.

najważniejsze to ogarnąć bez G spanie, a cała reszta już będzie z górki.

btw, ja nie miałem nigdy na tyle silnej woli by powoli schodzić z giebla i zawsze wychodził cold turkey, ale jeśli ktoś takową ma, a fizycznie jest wkopany to polecam stopniowe schodzenie z dawek.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 259 / 1 / 0
Ciąg niecałe 2 tygodnie w trybie 24/7 z dawkami dochodzącymi do 3-4ml na etapie usypiania się 3-4 dawkami na noc na 2h snu po których budziłem się obszczany od trzech dni pod rząd (dobra wiem żenada nie musicie komentować:P ) ,w apteczce do dyspozycji: karbamazepina retard 600mg, 7 tabletek chlorprotiksenu, trochę ponad 20 kwetiapiny 25mg, depakina chrono 300, fluoksetyna. Celem jest zejście z dawek przy założeniu przede wszystkim konspiracji - chodzę na terapię uzależnienia od alkoholu, którą muszę skończyć bez przypału, ostatnio zaś padały stwierdzenia że jestem na tej terapii nie do życia i moje leczenie w tym trybie (ambulatoryjny) nie ma sensu. Muszę przerwać ten ciąg, powinienem iść spać jak najszybciej, nie mogę sobie pozwolić ani na przerwę w terapii ani na demaskację, jakieś pomysły? Dodam że na podane wyżej leki nie mam raczej tolerancji

@edyta ...i że zara wypierdalam na chatę wjebać 3 15stki chlorów, od nich zamierzam zacząć. Jeżeli macie jakiś pomysły na rozpiskę dalszego 'programu' to b. proszę
@edyta2 ...po których miewa problemy z dobudzeniem się więc jak najszybciej musi pobrać, btw czy taka dawka ma wgle sens czy celować w większą?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.