Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
jimted pisze:Wietrze pokój, 15 minutowy gorący prysznic, potem mocny napar z damiany (silnie usypiający, ale niezbyt smaczny) do tego mnie np. fantastycznie usypia kilka/kilkanascie kropel amolu wkropione w róg poduszki. Ewentualnie 2x apap noc i kima.
Gwarantuje Ci, ze przy dlugim stazu i przy ciagach, takie sztuczki nie zadzialaja.
Wrzut 4-5 baklo (25mg) pozwala mi normalnie zasnąć i spać bez wybudzeń całą noc.
sen wspomagany 5-HTP, małymi dawkami melatoniny, tabletkami ziołowymi oraz może przede wszystkim ograniczeniem spożycia EPH w dzień ;) - bez problemu. doskwierały mi jedynie bardzo wyostrzone stany lękowe przez kilka pierwszych dni oraz ogólne podkurwienie. ;)
co dziwne, miałem naprawdę dużo lżejsze objawy niż parę lat temu po kilku miesiącach ostrego cugu 20-30ml dziennie.
najważniejsze to ogarnąć bez G spanie, a cała reszta już będzie z górki.
btw, ja nie miałem nigdy na tyle silnej woli by powoli schodzić z giebla i zawsze wychodził cold turkey, ale jeśli ktoś takową ma, a fizycznie jest wkopany to polecam stopniowe schodzenie z dawek.
@edyta ...i że zara wypierdalam na chatę wjebać 3 15stki chlorów, od nich zamierzam zacząć. Jeżeli macie jakiś pomysły na rozpiskę dalszego 'programu' to b. proszę
@edyta2 ...po których miewa problemy z dobudzeniem się więc jak najszybciej musi pobrać, btw czy taka dawka ma wgle sens czy celować w większą?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.