Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
mnie się wydaje, że 3-MMC ma właściwości typowo na spędzenie czasu z bliską osobą, głębokie przemyślenia, rozmowy (ewentualnie imprezę i poznawanie ludzi, ale w miksie z czymś dopaminowym i stymulującym)...
Dla mnie to głównie empatogen, sprzątać bym po tym nie dała rady. ;)
primum non nocere
Nachodzi taka chec na zmiany w zyciu, na tworzenie czegos wielkiego, zaprojektowanie nowego systemu, ktory zrewolucjonizuje cywilizacje zachodu or somethin like that.
Sprzatac to mozna po etylofendiacie, podobnie jak robic inne trywialne i plytkie czynnosci.
Euforia po 3-MMC faktycznie jest cienka, empatia dosc spora - zgadzam sie, ze to glownie empatogen.
Jednakze odpowiednio zmieszany z mefedronem (wciaz utrzymuje, ze taki sort otrzymalem za pierwszym razem i jestem o tym przekonany) ma swietny potencjal na male, nieco kameralne imprezki. Mozna pogadac, posmiac sie, potanczyc - jest ok.
Samo 3-MMC nadaje sie tylko jako baza do mixow badz empatia-melanz.
ohYeah pisze:@thalchemist, zaczynam robić.. .co?
Satif pisze:Solo to nie za bardzo, najlepiej mi się po nim siedziało, słuchało muzyki i rozmawiało z innymi. Miks z pentedronem/etkatem powinien dać taki efekt, na etkacie chciałem zmienić muzykę, a skończyłem na grzebaniu w ustawieniach komputerathalchemist pisze:Czy 3mmc nadaje sie do fazy w stylu "zaczynam cos robic i nie moge sie oderwac" + euforia ?
ohYeah pisze:...pisanie "w trakcie" nie odbiera mi rzetelności jako iż pamiętam jak "w trakcie" czułam się poprzednim razem...
Wiem po sobie jak potrafi sie różnić opis pisany pod wpływem tego opisywanego hemja od opisa wyjebanego nie na piżdze ;] Dlatego jesli już ktoś opisuje swe wraznia o danym zwioonzku i w trakcie tego zajencia jest ukruwiony tym chemjem to, polecum nie publikować odrazu tego swojego opisa, tylko zapisać se gddzies kopie i potem na trzeźwo wzion poprawic to ^_^ No i takim sytuancju warto napomknońc o fakcie że sie to pisało na piździe ^_^
@Up - to chyba chujowe czapędo mosz po 3-MMC
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.