mastman_v2-1 pisze:Uprzedź chłopaka, że może mieć problemy ze wzwodem, ty będziesz miała problemy z dojściem.
W moim przypadku jako takich problemów ze wzwodem nie było, były za to problemy z dojściem. U dziewczyny orgazm za orgazmem ;-)
Co masz na myśli mówiąc, że miałeś problemy z dojściem? Chodzi ci o fizyczną niemożliwość dojścia mimo, że chciałeś?
mastman_v2-1 pisze:Jakie dawki braliście?
mastman_v2-1 pisze:Chodzi ci o fizyczną niemożliwość dojścia mimo, że chciałeś?
BrightestStar pisze: Tak. Cała noc ruchania i ni chuja orgazmu ;-)
ale poleciałam sobie kiedyś 2-3 miesiące obfite w mefedronowy seks (żadnego innego) i potem przez wieeele miesięcy na trzeźwo nie odczuwałam z niego specjalnej radości.
nawet nie, że nie mogłam dojść czy coś, tylko przeszkadzało mi wszystko wokół, a chyba najbardziej przeszkadzałam sobie po prostu ja.
psychiczna niechęć, fizycznie wszystko działało.
ale przeszło z czasem, przecież to tylko proszek.
mimo tego jak teraz sobie wspominam, to aż mnie dreszcze przechodzą :-p
- Virgil, Aeneid X.284
"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein
"Whatever people say I am, that's what I am not"
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.