mastman_v2-1 pisze:Uprzedź chłopaka, że może mieć problemy ze wzwodem, ty będziesz miała problemy z dojściem.
W moim przypadku jako takich problemów ze wzwodem nie było, były za to problemy z dojściem. U dziewczyny orgazm za orgazmem ;-)
Co masz na myśli mówiąc, że miałeś problemy z dojściem? Chodzi ci o fizyczną niemożliwość dojścia mimo, że chciałeś?
mastman_v2-1 pisze:Jakie dawki braliście?
mastman_v2-1 pisze:Chodzi ci o fizyczną niemożliwość dojścia mimo, że chciałeś?
BrightestStar pisze: Tak. Cała noc ruchania i ni chuja orgazmu ;-)
ale poleciałam sobie kiedyś 2-3 miesiące obfite w mefedronowy seks (żadnego innego) i potem przez wieeele miesięcy na trzeźwo nie odczuwałam z niego specjalnej radości.
nawet nie, że nie mogłam dojść czy coś, tylko przeszkadzało mi wszystko wokół, a chyba najbardziej przeszkadzałam sobie po prostu ja.
psychiczna niechęć, fizycznie wszystko działało.
ale przeszło z czasem, przecież to tylko proszek.
mimo tego jak teraz sobie wspominam, to aż mnie dreszcze przechodzą :-p
- Virgil, Aeneid X.284
"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein
"Whatever people say I am, that's what I am not"
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.