Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1519 / 20 / 0
No to w takim wypadku proponuje zjeść nasiona wilca. Sraka murowana
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 154 / 1 / 0
Wpierdalam magnez i sytuacja juz sie ogarnale.
Szkoda tylko, że po tysiącach próśb, maili nadal mam zablokowane konto i sławny BuddahLova poszedu siem yebać...

A tyle WARTOŚCI od 2006 roku na te forum na wnosiłem... :(
Uwaga! Użytkownik FuckFriendz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1241 / 8 / 0
cpac to trzeba umiec ... hehe zanim wpadnie sie w uzaleznienie fizyczne chyba mozna nauczyc sie "obslugi" wlasnego organizmu ??? za trudne ? haha , naprawde mnie to smieszy ;)
  • 625 / 28 / 0
jets w aptece taki sypor, lactolac czy jakoś tak
bez recepty, a srać po tym cały dzien nie można przestać
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 279 / 4 / 0
Olejek rycynowy! Dostępny w aptece. Dwie duże łyżki powinny pomóc
... albo i nie.

http://www.youtube.com/watch?v=Vi76bxT7K6U
  • 1709 / 11 / 0
januszgarlacz pisze:
jets w aptece taki sypor, lactolac czy jakoś tak
bez recepty, a srać po tym cały dzien nie można przestać

A znasz coś działającego w drugą strone?
  • 3309 / 21 / 0
Na biegunkę będącą wynikiem odstawienia opiatów poleca się loperamid, który też swoją drogą jest opioidem, tylko nie przekracza BBB.
sqrt(666)
  • 1196 / 10 / 0
Dokładnie, na skręta polecam dawkę minimum 4mg - czyli tak jak w ulotce jako dawka początkowa. Potem na dokładanie po 2 mg.

Jednak i 4 mg (dwa tabsy) mogą czasem nie pomóc, więc lepiej łykać więcej. Ja tam raz łyknąłem i 24 tabletki (48 mg loperamidu) sprawdzić czy rzeczywiście po tym bania jest, tj. czy przekracza BBB w jakimś stopniu. Bani nie było, a zatwardzenie normalnie, jak po kodeinie dla przykładu.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3309 / 21 / 0
@Ugh

Kiedyś było mówione, że jeśli nawet by zmusić loperamid do przekroczenia BBB, to można skończyćz uszkodzonym mózgiem. Tylko przekazuję dalej, nie wiem ile w tym prawdy.
sqrt(666)
  • 867 / 12 / 0
angor animi pisze:
@Ugh

Kiedyś było mówione, że jeśli nawet by zmusić loperamid do przekroczenia BBB, to można skończyćz uszkodzonym mózgiem. Tylko przekazuję dalej, nie wiem ile w tym prawdy.
W anglojęzycznych internetach wielokrotnie przewijały się informacje o tym jak "zmusić" loperamid do przekroczenia BBB oraz, że jest to neurotoksyczne (nie musi od razu oznaczać uszkodzonego mózgu przy jakimś jednorazowym wyskoku).
Później poszukam źródeł i wstawię w http://talk.hyperreal.info/opioidy-knaj ... 7-220.html tam też proponuję kontynuować dyskusję bo się zrobi syf ;-) tak więc EOT.

Na problemy z wypróżnianiem się (zwłaszcza w ciągach) dobrze działają (sprawdzone na mnie i wielu innych osobach): LEKKIE jedzenie, kawa z mlekiem, piwo. Wiadomo sposobów jest masa ale połowa z nich to leki na przeczyszczenie lub ziółka to powodujące a CHYBA nie o to chodzi ;)
ChÓj!
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.