Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Breslau jest niemieckie!
Szkoda tylko, że po tysiącach próśb, maili nadal mam zablokowane konto i sławny BuddahLova poszedu siem yebać...
A tyle WARTOŚCI od 2006 roku na te forum na wnosiłem... :(
bez recepty, a srać po tym cały dzien nie można przestać
januszgarlacz pisze:jets w aptece taki sypor, lactolac czy jakoś tak
bez recepty, a srać po tym cały dzien nie można przestać
A znasz coś działającego w drugą strone?
Jednak i 4 mg (dwa tabsy) mogą czasem nie pomóc, więc lepiej łykać więcej. Ja tam raz łyknąłem i 24 tabletki (48 mg loperamidu) sprawdzić czy rzeczywiście po tym bania jest, tj. czy przekracza BBB w jakimś stopniu. Bani nie było, a zatwardzenie normalnie, jak po kodeinie dla przykładu.
Kiedyś było mówione, że jeśli nawet by zmusić loperamid do przekroczenia BBB, to można skończyćz uszkodzonym mózgiem. Tylko przekazuję dalej, nie wiem ile w tym prawdy.
angor animi pisze:@Ugh
Kiedyś było mówione, że jeśli nawet by zmusić loperamid do przekroczenia BBB, to można skończyćz uszkodzonym mózgiem. Tylko przekazuję dalej, nie wiem ile w tym prawdy.
Później poszukam źródeł i wstawię w http://talk.hyperreal.info/opioidy-knaj ... 7-220.html tam też proponuję kontynuować dyskusję bo się zrobi syf ;-) tak więc EOT.
Na problemy z wypróżnianiem się (zwłaszcza w ciągach) dobrze działają (sprawdzone na mnie i wielu innych osobach): LEKKIE jedzenie, kawa z mlekiem, piwo. Wiadomo sposobów jest masa ale połowa z nich to leki na przeczyszczenie lub ziółka to powodujące a CHYBA nie o to chodzi ;)
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.