Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
- wez z pol chusteczki chigieniczniej wsadz do strzykawki
- docisnij tlokiem mocno
- zwilz woda
- docisnij jeszcze raz mocno w tym samym czasie zatykajac palcem wylot ze strzykawki (tam gdzie igle zakladasz) i wyciag energicznie tlok wtedy (filter) z chusteczki pozostanie na miejscu
- przelej rozpuszczona tabse do tej strzykawki ... jesli zrobiles filtr dobrze nic nie bedzie kapac
- teraz tlok do strzykawki i cisniesz ile bozia sily dala (ciezko bedzie)
plyn powinien byc krystalicznie czysty
http://sklep.chemland.pl/index.php?main ... ts_id=3151
albo takiego:
http://www.apothicom.org/sterifilt.php
niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę, ponieważ ja sam się nie kłuję.
niestety są one dość drogie biorąc pod uwagę, ze są jednorazowe.
Złapał szuflę i dawaj mieszać różne leki i specyfiki'
Generalnie film polecam w chuj: w moim prywatnym rankingu przebija filmy o podobnej tematyce, bo nie było to reżyserowane tylko spontanicznie nagrywane przez xx miesięcy, a później jak wyszła z tego ciekawa i pouczająca historia to zostało profesjonalnie zmontowane. Przebija Reqium for a Dream (jak dla mnie of kors).
Na dodatek wszyscy sa mega znoddowani a mi ona daje power do zycia :|
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.