Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 43 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpts »
ta , a pozniej sie obudziles ...
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: roman »
bardzo smieszne
Uwaga! Użytkownik roman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sylwan »
roman pisze:
Ja bym się bał tyle :P
Byłem dzisiaj u znajomego to mówił, że za czasów kiedy on się w to bawił byli w lesie i ktoś tam zjadł 150.
Tarzał siępo ziemii i wył jak wilk cały czas, później zabrało go pogotowie :P
..ha! to jest calkiem mozliwe.. ja mam kolege ktory tak wyl:) po paleniu.. sa rozni ludzie i maja rozna psychike.. nie ma sie co dziwic..
.a co do grzybkow to ja jednak wole mniejsze ilosci..
Uwaga! Użytkownik sylwan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Heh, ja swoją przygodę z grzbkami mam zamiar zacząć od stu sztuk. Koło 15 złotych idą u nas, to drogo?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: roman »
sylwan pisze:
roman pisze:
Ja bym się bał tyle :P
Byłem dzisiaj u znajomego to mówił, że za czasów kiedy on się w to bawił byli w lesie i ktoś tam zjadł 150.
Tarzał siępo ziemii i wył jak wilk cały czas, później zabrało go pogotowie :P
..ha! to jest calkiem mozliwe.. ja mam kolege ktory tak wyl:) po paleniu.. sa rozni ludzie i maja rozna psychike.. nie ma sie co dziwic..
.a co do grzybkow to ja jednak wole mniejsze ilosci..
Wali mnie czy to możliwe, sam tego nie widziałem, a koelga ma ponad 30 lat, więc raczej nie bawi się w zmyślanie głupich historyjek żeby podnieść wartość swjoego ego. Ja po ziole zasypialem i taka jazda mi sie wkrecila ze jak zasne to demon opanuje moja dusze i zamkna mnie w psychiatryku do konca zycia. Samemu zaczalem wstrzymytywac oddech, zeby zobaczyc jak to jest umrzec z uduszenia i pieprzylem o wszechswiecie.
Uwaga! Użytkownik roman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 65 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sion »
Ano. roznie bywa. heh
  • 43 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpts »
rosna juz u was grzybki ;] ?
  • 65 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sion »
Ja mam narazie noge zlamana. Wiec na zadne lesne wojaze sie nie wybieram.
grzybki psylocybki napewno nie rosna, chyba ze bedziesz chodzil i podlewal lake. a noz cos wyrosnie
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Titan »
Niedlugo zamierzam wybrac sie do lasu aby poszukac kilku muchomorkow(deszczu padaj!), problem mam nastepujacy. Zamierzam je gdzies rzucic zeby polezaly ze 2 dni a potem chce wrzucic do piekarnika. Problem lezy w tym ze mam piekarnik/mikrofale w jednym i niewiem zbytnio na jaki czas i moc ustawic. Jakies wskazowki ?
Uwaga! Użytkownik Titan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 179 / 15 / 0
sion pisze:
poi czterystu to juz ziemii nie bylo. ledwo sie we wszchswiecie miescilem. a wogole ponoc mozna przyjac jednorazowo dawke psylo. z 36kg muchomorow.
znam ludzi co jedli na noc 2000. wiec czterysta to nie hardkor! poniewaz tolerancja na psychodelicznosc wzrasta
Tolerancja na psychodelicznosc w bani moze wzrtasta ale na toksycznosc raczej nie....
Takze chcial bym widziec kogos po 2k zjedzonych zibenow...
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
ODPOWIEDZ
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...