Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 223 / 1 / 0
Sporo czytałem w sieci o tej substancji i jednak muszę jednoznacznie stwierdzić, iż palona (paliłem dziś pierwszy raz) nijak się ma do meth, za to podana donosowo jest po prostu wyśmienita.

Sprawozdanie z palenia: 100mg parę dużych dymów (folia waporyzacja) i lekkie orzeźwienie z bym to nazwał działaniem kawy z rana :)

Dociągam sobie ekotem oraz etylofenidatem substancja u mnie wypada na pierwszym miejscu z tych trzech wymienionych. Jest spoko.
  • 223 / 1 / 0
Ktoś wcześniej po prostu napisał, że polecam palenie, a ja tylko przytaknąłem, a ta osoba odpisała, że ja polecam ? ;p Jak dla mnie najlepszy z erceków.
  • 282 / 6 / 0
Otrzymałem dzisiaj paczuszkę z różnymi zabawkami w tym z 1gMPA. Muszę przyznać, że substancja calkiem ciekawa, wg mnie ma dużo podobieństwa do amfy z którą mialem doczynienia. Około 12 wciągnąłem 40mg, po kilku minutach poczułem miłe ciary na całym ciele, poprawę nastroju i przypływ energii ( nie mylić z wyjebaniem z butów ;) ). Po około 1,5h od spożycia zjadłem hamburgera bez najmniejszego problemu i zaraz po tym doładowałem kolejne 30mg i znów poczułem się dobrze :)

Podsumowując. Substancja jest po pierwsze wydajna, nie zakłoca interakcji społecznych (kontakt z ludźmi jest wręcz o wiele lepszy), nie odczułem wejścia na serducho. Źrenice również w normie. Występuje jednak nadmierna potliwość ale po 6apb jest znacznie gorzej.
Według mnie jest to jeden z lepszych stymulantów, które jadlem chociaż nie było ich dużo. Na pewno stestuję jeszcze nie raz tą substncję.. ma potencjał ( uzależniajacy chyba też, bo była chęć na dorzucenie żeby znowu poczuć , że "mogę wszystko" ;) ) Moja ocena to 9/10.

Edit1:
Jakiego koloru i zapachu było MPA, które spożywaliście? Bo moje ma konsystencję pudru, kolor prawie idealnie biały, a zapach znikomy/ledwo wyczuwalny.
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2012 przez canabisman, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1053 / 77 / 0
a czy wciagajac czules zapach jaja, cannabismanie?

scalono - surveilled

No dostalem tego troche, to i sprobowalem. Snieznobialy puder, podobny do 2c-xow, ok. 80mg, sniffu nie czuc, ale posmak zgnilego jaja jest najohydniejszym posmakiem, jaki mialem kiedykolwiek okazje poznac ladujac cos. Pozytywne pobudzenie bez wypierdolu, cos jak wersja beta metamfetaminy, ciezko powiedziec ile dziala, bo dziala dosc subtelnie i nie powoduje zadnego zjazdu. Nie ma tez jadlowstretu, ani uporczywych problemow ze snem, wydaje mi sie, ze z 4 godzinki po zapodaniu mozna swobodnie zasnac. No. Ogolnie, to raczej malo intensywny stan, acz przyjemny. Polepsza samopoczucie i dodaje motywacji bez wiekszych efektow ubocznych. Tzn jakies tam sa - lekko zwiekszona potliwosc, jak juz ktos pisal. No i w moim przypadku kiepsko robilo zoladkowi, mialem generalnie mdlosci, ale to moze byc zwiazane z tym posmakiem jaj, oraz z przeprowadzana rownolegle do testow MPA alkoholizacja. 7/10.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 282 / 6 / 0
Nie nic takiego nie czułem, ale strasznie cieżko było mi wciągnąć kreskę większą niż 70mg, bo ten shit jest drobny (puder) , że od razu jak wciągałem to szło do gardzieli i było to nie przyjemne strasznie. Ale ogólnie zabawka godna uwagi. Oczywiście jesli ktoś lubi stymulanty ;)
  • 223 / 1 / 0
Podsumowując w końcu zamiennik amerykańskiej metamfetaminy, ciary norma, dawkowanie 70 +/- w normie jajami wali czy czymś tam tak owszem ciepło i potliwo po przerzuceniu za dużo w zbyt szybkim czasie tak, hmm serducho też w sumie lekko zero, lecz przy moich obrotach i serducho i oddech było, ogółem substancja ma potencjał
  • 104 / 1 / 0
do klubu albo na jakas glosna impere si nada?? prubowal ktos miksu z 5 apb ??

odpowiedzi dot. miksu proszę umieszczać w 5-APB - miksy. - surv
  • 223 / 1 / 0
Zależy, czy sobie dziamniesz 70-120, żeby się fajnie poczuć i lepiej słuchać kawałeczków, czy zamierzasz się spizgać tak jak ja to robiłem (ogólne mixy z etylo, pMppp, a-pvp, ethcatem kryształem i innymi po 200-300 per nos), że łaziłem w domu po pokojach i trafić do łazienki nie umiałem, bo wszędzie były ściany ;)
  • 4807 / 268 / 0
Kurwa, wciąganie tego wymaga wielkiego samozaparcia, zdecydowanie najohydniejszy rc z jakim miałem do czynienia. Połknięcie chyba niewiele różni się od podania w nochala, działanie zgadza się mniej więcej z powyższymi opiniami. Przyjemna w działaniu i paskudna w smaku substancja.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 41 / / 0
ja mam MPA w formie bezwonnej. Bialy puder, zbijajacy sie troche w male kulki.. Nie ma mowy o smrodzie starego jajka, jak to gdzies czytalem. No smak b.gorzki ale to dla proszkow norma.. bralem male dawki, jako funkcjonalny stymulant, miedzy 20 a 40mg. Dzialanie jak dla mnie bardzo w porzadku.. subtelna przyjemnosc i troche spida, ktory nie jest mocno nachalny.. czas trwania: godz podniesionego samopoczucia + 2 godz spida, potem lekkie zmecznie.. Raz wzialem 50mg + 2g piractemu i na poltorej godziny byl niezly rush duzo bardziej odczuwalne dzialanie.. Dodatkowo jeszcze po MPA strasznie mi sie chce ruchac, co u mnie po drugach raczej sie nie zdarza. Ani mef, ani amf mnie nie nakrecaaja, a po MPA po prostu mnie nosi, zeby gdzies zapakowac;) Nie wiem dlaczego jest tak malo wpisow o MPA. Moze ludzie mieli slaby towar? Nie jest to wlad, ani tym bardziej meth, ale dziala i to dziala dobrze..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.