Zdjęcie:
http://owi.pl/images/42/72/76888e2d/zam ... _/1big.jpg
pzdr
Z góry przepraszam jeśli zbłądziłam, ale nie wiem w jakim dokładnie dziale zadać pytanie, gdyż sama nie wiem co to jest.
Dostałam od ziomka 40 ml czegoś, co nazwał "tripem w płynie". Podobno dawka normalna to 20 ml, a sam dawca mial juz po 10 ml halucynacje. Cała bania trwała od wieczora do 5 rano...dajmy na to 8-10h (nie jestem pewna).
W sumie wiele informacji nie ma, ale może ktoś wie jaki halucynogenny płyn (z wyżej wymienionymi zalecanymi dawkami) krąży po śląsku. W smaku podobno bardzo gorzkie...
Any ideas?
(dawkowanie tu jest "na nic" - kwestia rozcieńczenia).
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
-Foto na nic się zda, ponieważ dostałam to w matowej strzykawce i nie mam możliwości wklejenia rzetelnej fotografii.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.