Zdjęcie:
http://owi.pl/images/42/72/76888e2d/zam ... _/1big.jpg
pzdr
Z góry przepraszam jeśli zbłądziłam, ale nie wiem w jakim dokładnie dziale zadać pytanie, gdyż sama nie wiem co to jest.
Dostałam od ziomka 40 ml czegoś, co nazwał "tripem w płynie". Podobno dawka normalna to 20 ml, a sam dawca mial juz po 10 ml halucynacje. Cała bania trwała od wieczora do 5 rano...dajmy na to 8-10h (nie jestem pewna).
W sumie wiele informacji nie ma, ale może ktoś wie jaki halucynogenny płyn (z wyżej wymienionymi zalecanymi dawkami) krąży po śląsku. W smaku podobno bardzo gorzkie...
Any ideas?
(dawkowanie tu jest "na nic" - kwestia rozcieńczenia).
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
-Foto na nic się zda, ponieważ dostałam to w matowej strzykawce i nie mam możliwości wklejenia rzetelnej fotografii.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".