Zdjęcie:
http://owi.pl/images/42/72/76888e2d/zam ... _/1big.jpg
pzdr
Z góry przepraszam jeśli zbłądziłam, ale nie wiem w jakim dokładnie dziale zadać pytanie, gdyż sama nie wiem co to jest.
Dostałam od ziomka 40 ml czegoś, co nazwał "tripem w płynie". Podobno dawka normalna to 20 ml, a sam dawca mial juz po 10 ml halucynacje. Cała bania trwała od wieczora do 5 rano...dajmy na to 8-10h (nie jestem pewna).
W sumie wiele informacji nie ma, ale może ktoś wie jaki halucynogenny płyn (z wyżej wymienionymi zalecanymi dawkami) krąży po śląsku. W smaku podobno bardzo gorzkie...
Any ideas?
(dawkowanie tu jest "na nic" - kwestia rozcieńczenia).
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
-Foto na nic się zda, ponieważ dostałam to w matowej strzykawce i nie mam możliwości wklejenia rzetelnej fotografii.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.