Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
Zablokowany
  • 2466 / 15 / 0
Jak bym wstawil w doniczki na poczatku kwietnia i na spot dal za dwa-trzy tygodnie to mial bym palenie na wakacje?? Mowie o pakiecie OP.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 202 / 1 / 0
Tylko automaty dojdą do wakacji, a z tego co wiem w OP są same normalne sionka.
  • 22 / 1 / 0
nasionka automatów wsadzać do ziemi w połowie kwietnia? w doniczkach w domu trzymam na razie tylko zwykłe pestki bo automaty zwykłem wyrzucać od razu na spot, ale czy tak wczesnie można?
  • 1290 / 7 / 0
Planowane 3 automaty, 2 Criticale (chyba tak się piszę) i jeden Automazar. Do tego 2 normalne, jeszcze nie wybrane, ale raczej jedna Sativa, druga Indica, ale jak widać, plany bardziej Indicove.
  • 3206 / 176 / 0
No hejo, nie znam się zbytnio na nasionkach itp., za to znam kogoś, komu jak dam nasionka, to wszystko mi zrobi i poduczy, bo doświadczona. Ta osoba jednak nie siedzi już trochę w narkołykach i mnie przypadła rola załatwienia nasion. Te otwarte pestki są OK? Myślałem tak: zamówić ten większy pakiet, a do tego 3 nasiona z jednej odmiany sativy. Uprawa outdoor. Praktycznie nieograniczone warunki. Wysiew od zaraz, tzn. jeszcze w kwietniu. Nie zależy mi na szybkości, tylko na dużych i dobrych plonach :)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / 1 / 0
Pakiet OP to loteria, możesz trafić na słabe genetycznie rośliny albo i bardzo dobre odmiany, zalezy co sie trafi, nie ma też pewnosci ze wszystkie dojdą w Polsce ale jezeli zabezpieczysz się kupując sprawdzone pestki bedzie ok, mało czasu zostalo troche, spiesz się zatem
  • 800 / 67 / 0
Będę pierwszy raz sadziła maleństwa. Wybrałam outdoor. Dużo się naczytałam i myślę, że jestem w miarę gotowa, choć to się już zobaczy w trakcie. Co sądzicie, jak na pierwszy raz, o dwóch ziarnach: AK47 automat i Passion#1? :)
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
  • 2466 / 15 / 0
A dziewka da rade sama zatargać ziemie na spota ??
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 800 / 67 / 0
a dziewka potrenuje bicepsy i tricepsy! Ty się nie martw, tylko doradzaj. Bo ja co dopiero rozeznaję się w odmianach :)
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
  • 202 / 1 / 0
Zawsze może pół na pół mieszać, albo doprawić tą, która jest na spocie ;)

@enjoy69 Passion'y polecam, względnie łatwa uprawa, duży plon i moc fotelowa. U mnie też będą. AK47 nie miałam, ale miałam White Russian'y, a to te same geny wzbogacone WW. Łeb urywa to palonko, nie da się tego palić od rana (chociaż... ;)) Ogólnie bardzo dobry wybór jak na pierwszy out.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.