Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
Zablokowany
  • 2466 / 15 / 0
Jak bym wstawil w doniczki na poczatku kwietnia i na spot dal za dwa-trzy tygodnie to mial bym palenie na wakacje?? Mowie o pakiecie OP.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 202 / 1 / 0
Tylko automaty dojdą do wakacji, a z tego co wiem w OP są same normalne sionka.
  • 22 / 1 / 0
nasionka automatów wsadzać do ziemi w połowie kwietnia? w doniczkach w domu trzymam na razie tylko zwykłe pestki bo automaty zwykłem wyrzucać od razu na spot, ale czy tak wczesnie można?
  • 1290 / 7 / 0
Planowane 3 automaty, 2 Criticale (chyba tak się piszę) i jeden Automazar. Do tego 2 normalne, jeszcze nie wybrane, ale raczej jedna Sativa, druga Indica, ale jak widać, plany bardziej Indicove.
  • 3206 / 176 / 0
No hejo, nie znam się zbytnio na nasionkach itp., za to znam kogoś, komu jak dam nasionka, to wszystko mi zrobi i poduczy, bo doświadczona. Ta osoba jednak nie siedzi już trochę w narkołykach i mnie przypadła rola załatwienia nasion. Te otwarte pestki są OK? Myślałem tak: zamówić ten większy pakiet, a do tego 3 nasiona z jednej odmiany sativy. Uprawa outdoor. Praktycznie nieograniczone warunki. Wysiew od zaraz, tzn. jeszcze w kwietniu. Nie zależy mi na szybkości, tylko na dużych i dobrych plonach :)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / 1 / 0
Pakiet OP to loteria, możesz trafić na słabe genetycznie rośliny albo i bardzo dobre odmiany, zalezy co sie trafi, nie ma też pewnosci ze wszystkie dojdą w Polsce ale jezeli zabezpieczysz się kupując sprawdzone pestki bedzie ok, mało czasu zostalo troche, spiesz się zatem
  • 800 / 67 / 0
Będę pierwszy raz sadziła maleństwa. Wybrałam outdoor. Dużo się naczytałam i myślę, że jestem w miarę gotowa, choć to się już zobaczy w trakcie. Co sądzicie, jak na pierwszy raz, o dwóch ziarnach: AK47 automat i Passion#1? :)
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
  • 2466 / 15 / 0
A dziewka da rade sama zatargać ziemie na spota ??
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 800 / 67 / 0
a dziewka potrenuje bicepsy i tricepsy! Ty się nie martw, tylko doradzaj. Bo ja co dopiero rozeznaję się w odmianach :)
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
  • 202 / 1 / 0
Zawsze może pół na pół mieszać, albo doprawić tą, która jest na spocie ;)

@enjoy69 Passion'y polecam, względnie łatwa uprawa, duży plon i moc fotelowa. U mnie też będą. AK47 nie miałam, ale miałam White Russian'y, a to te same geny wzbogacone WW. Łeb urywa to palonko, nie da się tego palić od rana (chociaż... ;)) Ogólnie bardzo dobry wybór jak na pierwszy out.
Zablokowany
Newsy
Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).