Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 58 / / 0
.double
  • 655 / 3 / 0
A z takich klocków:
diazepam (albo klon albo zolpidem), kodeina i Kot. Jaką budowlę byście zbudowali? Tzn. w jakiej kolejności i w jakich odstępach czasowych.
Ja dziś walnąłem kota oralnie (rozkręcał się godzinę - nie wiem czy to normalne, ale się w chuj dobrze rozkręcił :-D ) po czym poszła koda z thio za jakąś godzinę od wypicia kota. Fajnie się zgrały - ale to jakoś wszystko za krótko trwa. Teraz łyknąłem sobie trochę diazepamu i szykuję się do snu.

Macie lepszy pomysł, by zagospodarować te substancje lepiej?
  • 422 / 4 / 0
Ja mogę tylko zkwitować, że kot jest do dupy i nie warto zaśmiecać kodeiny takim syfem. Przecież faza na metkacie jest pojebana, żuchwa lata jak szalona, próbujesz się uczyć, to powtarzasz jeden wyraz na okrągło, z przekonaniem, że masz jeszcze tyle czasu, że ogarniesz wszystko z palcem w nosie. A potem przychodzi zjazd, który ma więcej wad niż faza zalet. I na tym się kończy. Nigdy więcej. kodeina przy tym to Bóstwo.
  • 1196 / 10 / 0
metkatynon do nauki? Przecież to jest euforiant, jego działanie stymulujące w moim wypadku jest minimalne.

Do nauki się bierze "czyste" stymulanty typu feta, a nie metkata, po którym człowiek rozpływa się z euforii.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1098 / 6 / 0
Racja, metkat do nauki nie podziala, tam sie leja wodospady euforii i brakuje tej motywacji i skupienia jak na fecie, na ktorej moglem czytac te same posty na forum przez 8h, pomimo, ze nie bylo nowych odpowiedzi %-D

Z drugiej strony, ciekawe czy da sie zrobic speed-balla, kodeina z amfetamina... Przebije sie przez stymulacje? Nizsze dawki napewno nie, probowalem kiedys na zjazd zarzucic 300mg, to nic praktycznie nie czulem, ale jakby tak z 600-700mg bez tolerki?

metkatynon sam w sobie dziala wystarczajaco zajebiscie i szkoda niwelowac ta faze depresantami.
  • 655 / 3 / 0
moor1992 pisze:
Z drugiej strony, ciekawe czy da sie zrobic speed-balla, kodeina z amfetamina... Przebije sie przez stymulacje? Nizsze dawki napewno nie, probowalem kiedys na zjazd zarzucic 300mg, to nic praktycznie nie czulem, ale jakby tak z 600-700mg bez tolerki?
Raczej gówno ci to da. Coś w ten deseń kiedyś próbowałem i może poczułem coś - na jakieś 2 minuty, ale stymulacja była po prostu nie do ogarnięcia. Nie wiem jak na zjeździe, ale też wydaje mi się że cudów nie ma.

A co do Metcata to koda jest tutaj idealna na zjazd. Jakaś antyhistamina (ja biorę dwie - trzy tabsy Avio), później za 30 min koda i czujesz ją. Nie tak fajnie jak bez niczego, ale czujesz że się rozpływasz powoli :-) i uśnięcie nawet nie robi większego problemu.

Ps. Ktoś próbował dodać do tego pseudo -speedballa klona? Jak tak, to w jakiej ilości i w jakim czasie po zarzuceniu (a może przed?) ?
  • 978 / 121 / 0
elo

kodeina z feta działa fajnie pod warunkiem że dysponujemy amfetaminą prawoskrętną. klona i wszelkie inne benzo dorzucajcie do pseudospeedballowych mixów w momencie gdy zaczyna schodzić peak stymulanta, wzmocnicie wtedy sedację kody. Zarzucenie benzo przed mija się z celem bo działają one antagonistycznie do stymulantów.

Pobożny user, z tego co posiadasz to proponuję taki mix: na pusty żołądek wyekstrachowana koda, chwilę potem kotek (rozpuść go w dużej ilości wody lub innego płynu to przyśpieszysz wchłanianie i wejście), chwilę odczekaj żeby się ładnie wszystko w żołądku ułożyło i go na papieroska (jeśli palisz, jeśli nie to zdecydowanie nie polecam). W momencie gdy zaczynasz czuć że działanie kota schodzi dorzuć benzo by wzmocnić sedację kody.
Jeszcze odnośnie wyboru między klonem, zolpi a rolką: zolpi odpada w przedbiegach- jest chujowe;) klon, mhmmmm... ewentualnie możesz spróbować mi osobiście średnio się on komponuje z kodą, wolę go zalanego wódeczką:) Najbardziej z tego zestawu polecałbym rolkę chociaż też szału nie ma jeśli chodzi o jej współgranie z kodą i kotem. Nie masz dostępu do bromozepamu? Np sedam. Wprawdzie działa krócej niż większość benzosów, ale jest o wiele bardziej euforyczny niż diazepam, czy clonazepam no i stosunkowo słabo zamula (jak na benzo). Możesz też wypróbować alprę, jeśli masz małą tolerkę na benzosy to podziała w tym zestawie bardzo fajnie. Większość ludzi woli ją od bromazepamu mi osobiście bliżej do bro jednak. alprę kupiłem dwa razy w życiu, zarzuciłem za każdym razem po 30mg i wkurwiony że słabo działa dopijałem wódkę inna sprawa że byłem wtedy w ciągu na klonach ale tak czy inaczej nie mam miłych wspomnień z nią związanych.
Reasumując postaraj się ogarnąć Bromazepam lub alprę zamiast zolpi, rolek i klonów. Aaa i jeśli zdecydujesz się na alprę to za wszelką cenę nie kupuj Xanaxu- jest w chuj drogi i nieopłacalny. Poszukaj zamiast niego Zomirenu:)
  • 655 / 3 / 0
A ja dziś testuje coś takiego:

godzina 19 - 1 tabletka Avio i opakowanie Fervexu
godzina 19:3o - Głaskanie kota
godzina 19:45 - stosunek z kodą

rolki mi się skończyły, bo wczoraj nie mogłem zasnąć :-/
Generalnie fajnie jest/było ale to nie to jednak jak dawniej. Jebana tolerancja :wall:
Szukam żony wśród polskich farmaceutek lub ukraińskich prostytutek.
  • 312 / 12 / 0
Ktoś próbował dodać do tego pseudo -speedballa klona? Jak tak, to w jakiej ilości i w jakim czasie po zarzuceniu (a może przed?) ?
Godzine temu zarzucilem metkata, a przed chwila kode z zopiclonem i powiem, ze lepiej mi taki miks pasuje niz sama kodeina. A dlaczego? Glownie z tego powodu, ze jest wzmocniona sedacja, a zopiclone sprawnie nieweluje caly niepokoj na zjezdzie, z ktorym kodeina nie radzi sobie w pelni. Zopiclone tez spowalnia serducho i w polaczeniu z kodeina swietnie rozluznia miesnie, az do stopnia zajebistej ulgi.

Probowalem tez Etizolam, ale jest za slaby. Kiedys Nitrazepam i tez sobie swietnie radzil, ale najbardziej sprawdza sie Zopiclone w dawce 7.5mg
moor1992
  • 2466 / 15 / 0
Chyba raczej powinno wrzucać się pierw kodę a dopiero po jakimś czasie metkat bo jest inhibitorem 2d6
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.