- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
diazepam (albo klon albo zolpidem), kodeina i Kot. Jaką budowlę byście zbudowali? Tzn. w jakiej kolejności i w jakich odstępach czasowych.
Ja dziś walnąłem kota oralnie (rozkręcał się godzinę - nie wiem czy to normalne, ale się w chuj dobrze rozkręcił :-D ) po czym poszła koda z thio za jakąś godzinę od wypicia kota. Fajnie się zgrały - ale to jakoś wszystko za krótko trwa. Teraz łyknąłem sobie trochę diazepamu i szykuję się do snu.
Macie lepszy pomysł, by zagospodarować te substancje lepiej?
Do nauki się bierze "czyste" stymulanty typu feta, a nie metkata, po którym człowiek rozpływa się z euforii.
Z drugiej strony, ciekawe czy da sie zrobic speed-balla, kodeina z amfetamina... Przebije sie przez stymulacje? Nizsze dawki napewno nie, probowalem kiedys na zjazd zarzucic 300mg, to nic praktycznie nie czulem, ale jakby tak z 600-700mg bez tolerki?
metkatynon sam w sobie dziala wystarczajaco zajebiscie i szkoda niwelowac ta faze depresantami.
moor1992 pisze: Z drugiej strony, ciekawe czy da sie zrobic speed-balla, kodeina z amfetamina... Przebije sie przez stymulacje? Nizsze dawki napewno nie, probowalem kiedys na zjazd zarzucic 300mg, to nic praktycznie nie czulem, ale jakby tak z 600-700mg bez tolerki?
A co do Metcata to koda jest tutaj idealna na zjazd. Jakaś antyhistamina (ja biorę dwie - trzy tabsy Avio), później za 30 min koda i czujesz ją. Nie tak fajnie jak bez niczego, ale czujesz że się rozpływasz powoli :-) i uśnięcie nawet nie robi większego problemu.
Ps. Ktoś próbował dodać do tego pseudo -speedballa klona? Jak tak, to w jakiej ilości i w jakim czasie po zarzuceniu (a może przed?) ?
kodeina z feta działa fajnie pod warunkiem że dysponujemy amfetaminą prawoskrętną. klona i wszelkie inne benzo dorzucajcie do pseudospeedballowych mixów w momencie gdy zaczyna schodzić peak stymulanta, wzmocnicie wtedy sedację kody. Zarzucenie benzo przed mija się z celem bo działają one antagonistycznie do stymulantów.
Pobożny user, z tego co posiadasz to proponuję taki mix: na pusty żołądek wyekstrachowana koda, chwilę potem kotek (rozpuść go w dużej ilości wody lub innego płynu to przyśpieszysz wchłanianie i wejście), chwilę odczekaj żeby się ładnie wszystko w żołądku ułożyło i go na papieroska (jeśli palisz, jeśli nie to zdecydowanie nie polecam). W momencie gdy zaczynasz czuć że działanie kota schodzi dorzuć benzo by wzmocnić sedację kody.
Jeszcze odnośnie wyboru między klonem, zolpi a rolką: zolpi odpada w przedbiegach- jest chujowe;) klon, mhmmmm... ewentualnie możesz spróbować mi osobiście średnio się on komponuje z kodą, wolę go zalanego wódeczką:) Najbardziej z tego zestawu polecałbym rolkę chociaż też szału nie ma jeśli chodzi o jej współgranie z kodą i kotem. Nie masz dostępu do bromozepamu? Np sedam. Wprawdzie działa krócej niż większość benzosów, ale jest o wiele bardziej euforyczny niż diazepam, czy clonazepam no i stosunkowo słabo zamula (jak na benzo). Możesz też wypróbować alprę, jeśli masz małą tolerkę na benzosy to podziała w tym zestawie bardzo fajnie. Większość ludzi woli ją od bromazepamu mi osobiście bliżej do bro jednak. alprę kupiłem dwa razy w życiu, zarzuciłem za każdym razem po 30mg i wkurwiony że słabo działa dopijałem wódkę inna sprawa że byłem wtedy w ciągu na klonach ale tak czy inaczej nie mam miłych wspomnień z nią związanych.
Reasumując postaraj się ogarnąć Bromazepam lub alprę zamiast zolpi, rolek i klonów. Aaa i jeśli zdecydujesz się na alprę to za wszelką cenę nie kupuj Xanaxu- jest w chuj drogi i nieopłacalny. Poszukaj zamiast niego Zomirenu:)
godzina 19 - 1 tabletka Avio i opakowanie Fervexu
godzina 19:3o - Głaskanie kota
godzina 19:45 - stosunek z kodą
rolki mi się skończyły, bo wczoraj nie mogłem zasnąć :-/
Generalnie fajnie jest/było ale to nie to jednak jak dawniej. Jebana tolerancja :wall:
Ktoś próbował dodać do tego pseudo -speedballa klona? Jak tak, to w jakiej ilości i w jakim czasie po zarzuceniu (a może przed?) ?
Probowalem tez Etizolam, ale jest za slaby. Kiedys Nitrazepam i tez sobie swietnie radzil, ale najbardziej sprawdza sie Zopiclone w dawce 7.5mg
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cognitivemarijuana.jpg)
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psiloshrooms25.jpg)
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/10_lat_dla_producenta.jpg)
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok
Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/chimpanzees-sharing-fruit.jpg)
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol
Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/petru.jpg)
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły
Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.