Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Witam,
doświadczenie w ćpaniu niby mam, helenę paliłem na aluminium (brown sugar), po kablach nie waliłem.
Mam czysty towar (za towar na 5-6 shootów zabuliłem 450 - swoją drogą jak się te białe kamyki nazywają?), chyba czysty - białe kamyczki, nie to co to brązowe gówno.
Korzystając z okazji chcę jutro wieczorem walnąć po kablach.
Mam strzykawkę, igłę, sól fizjologiczną, gazę ze spirolem do dezynfekcji skóry i pasek na stażę.
Niby wiem jak to zrobić, ale rady (byle nie w stylu: odpuść sobie, bo tego nie zrobie)były by bardziej niż pożądane.
Bardzo proszę o to, aby ktoś kto często wali po kablach wypowiedział się w temacie.
Z góry dzięki!
Uwaga! Użytkownik foregin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 554 / 3 / 0
Nie jestem znawcą, ale to wszyscy wiecie ;-)
Jeśli faktycznie masz taki zajebisty towar na 5-6 strzałów co kosztował 450 to są tylko 2 wyjścia:
1. Albo zajebisty wałek
2. Albo po jednym strzale jesteś trup, jeśli będziesz to dzielił na 6 to niech pilnuje cię ktoś z pompą naloksonu...
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1196 / 10 / 0
na 5-6 strzałow to DOBRA ćwiara powinna wystarczyć.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
I wyszło, że wałek.
Założyłem o tym nowy temat, ale moderator pewnie to tutaj przeniesie zanim to dopuści.
Wbiłem to w kabel po odpowiedniej preparacji i nic, nie kopło. Substancja ma gorzki (gorzko - palący), raczej charakterystyczny, nieprzyjemny smak i nie kopie.
Wiszę za to kumplowi 450 zł, ale grosza mu nie dam (no chyba że on mi zrobi z tego zastrzyk i kopnie), a puki co muszę się rozejrzeć za klasycznym brownem. Z tym, że w Krakowie browna udało mi się załatwić raz. Wtedy kopał, ale głupi byłem i paliłem - duża strata.
Helena po kablach niestety odwlekła się w czasie.

Z innego wątku, 08 sty 2012, 11:57
Witam,
otóż wstrzyknąłem sobie właśnie coś, co powinno być helem. Dostałem od kumpla białe kryształki, za które on rzekomo dał 450 zł i tyle też miałem mu oddać, ale, no właśnie, chyba dostałem lewy towar. Kryształki rozpuściłem (jedną szóstą tychże - 0,4 grama) z solą fizjologiczną, podgrzałem, przefiltrowałem papierosowym filtrem, zlokalizowałem żyłę, naciągnąłem ciemnoczerwonej krwi do strzykawki (czyli żyła), puściłęm stazę i dałem po kablach. I nic.
Substancja po roztopieniu ma dziwny smak. Piekąco - palący, nieprzyjemny.
Czyżbym padł ofiarą oszustwa i wstrzyknął sobię jakąś substancję obojętną?

Scalono. a.a.
Ostatnio zmieniony 08 stycznia 2012 przez angor animi, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: .
Uwaga! Użytkownik foregin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 554 / 3 / 0
No to masz zajebistego kumpla, tylko pogratulować... Zjebać go z racji tego że to kumpel i ostrzec, że następnym razem to on dostanie wałek na łeb i to taki drewniany z 10 razy najmniej :-D Jeśli sie będzie stawiać i wkręcać że dał ci działający towar i chcesz go wydymać na 450 to natychmiastowy wpierdol i może się dzieciak czegoś nauczy :finger:
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Powiem ci, że taki właśnie mam plan. Zastanawia mnie tylko co to było, co sobie zaaplikowałem i po kiego chuja mi to dawał, bo przecież wiedział, że najpierw spróbuję, a potem zapłacę:)
Noobem w tych sprawach nie jestem.
A mój pierwszy raz z heleną podaną w kabel się odwlecze.
  • 554 / 3 / 0
Ja bym się doszukał w tym jakiegoś głębszego przesłania... Może to znak, żebyś nigdy nie spróbował H i.v? Jeśli spróbujesz i się wjebiesz konkretnie to będzie oznaczało że był to znak z niebios :rolleyes:
  • 989 / 35 / 0
foregin pisze:
Substancja po roztopieniu ma dziwny smak. Piekąco - palący, nieprzyjemny.
Czyżbym padł ofiarą oszustwa i wstrzyknął sobię jakąś substancję obojętną?
Heroina jest gorzka.
  • 8 / / 0
No tak, miało to gorzki, palący smak, ale nie kopało.
helena I.V. to niezbędny krok w moich przygodach z tego typu substancjami.
Wiem, że muszę jej spróbować, muszę wiedzieć jak wygląda nodding po tej substancji.
Mam nadzieję, że się nie uzależnię i że na jednym się skończy (hel ponoć uzależnić fizycznie może za drugim razem, ale kto to wie).
Bez królowej narkotyków przygoda byla by nie kompletna. Chcę spróbować wszystkiego :)
Trzeba będzie popytać o browna kumpli z katowic, albo warszawy, bo w krakowie bieda dupę ściska. Trzeba się nieźle namęczyć, zeby kompot skombinować, a ponoć i tak chujowy.
  • 1196 / 10 / 0
Ile ty masz lat? A wiesz, że są lepsze specyfiki niż helena?

Proponuje Ci fentanyl, albo lepiej, wersje speedballową, albo petydyne, albo carfentanyl.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.