Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
alfa również w planach. Z ciekawości pytam czy coś jak pent istnieje ale bez takich efektów ubocznych.
Ogolnie wsrod RCkow nie ma realnej konkurencji dla fety, nie mowiac o koksie czy mecie, niestety.
disko pisze:
Ogolnie wsrod RCkow nie ma realnej konkurencji dla fety, nie mowiac o koksie czy mecie, niestety.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
@MrGnat: dokladnie sie z Toba zgadzam, pent w dawkach ponizej 150mg nie mial u mnie sensu, bo w mnjeszych w ogole nie bylo czuc pozytywnego dzialania, a zamiast tego byl zjazd (a po niczym nigdy wczesniej nie mial zjazdow lol!). W dawkach 150mg+ tez nie mial za duzo sensu, bo tak jak piszesz moze ze 2-3 wrzutki mialy jakies zauwazalne dzialanie. Do tego mega krotki czas dzialania - max cos ok. 1-1,5h. Po tym czasie mimo tego, ze nie bylo spektakularnych efektow to juz po pierwszej kresce wchodzilo rozdraznienie, zdenerwowanie i chec dorzutki, ktora jako tako lagodzila te efekty, ale kazda kolejna dzialala zauwazalnie slabiej i krocej. Nie polecam nikomu tego syfu, sa lepsze rzeczy, ktorymi mozna sie truc :old:
3-FA, 2-FA, 4-FMC itd. są ponoć całkiem dobre jak się je miksuje. feta no cóż pokruszona jarzeniówka z tynkiem a amfetamina 15 lat temu to dwie różne rzeczy.
Mi działanie pentadronu bardzo się podobało ale strasznie dużo go trzeba zaebać, ale zjazd jest masakryczny prawie tak zły jak po metkacie.
W skali szkolnej,mówię o tych które brałem.
6 -meth
5+ -mef
5 -amfa,koks
3+ -alfa-PVP
3 -pentedron,NEB
3= -3mmc
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.