Pamiętaj o nawodnieniu, bo leki nootropowe lubią wpływać na hydratację organizmu.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Myśle że w odpowiedniej asyście innych nootropów (u mnie najlepiej spisala sie Alpha GPC z Hupercyną i kofeiną) Fenylopiracetam to totalny game-changer jesli chodzi o funkcje kognitywne i ich przywrócenie po przygodach z różnymi zamulaczami.
30 lipca 2024deadmau5 pisze: 50mg to dobra dawka wyjściowa w przypadku fenylo. Wkręcić Ci się powinien około 30~60min od spożycia.
Pamiętaj o nawodnieniu, bo leki nootropowe lubią wpływać na hydratację organizmu.
21 lipca 2024Vetulani44 pisze: @Lotnik69 A co jest nie tak z hydrazydem? Ja testowałem hydrazyd i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony działaniem.
scalono v.1
03 stycznia 2024Rs3mati pisze: Pewnie noopept bo hydrazyd to gówno, bynajmniej takie są moje odczucia
scalono v.2
@ledzeppelin2 konkretnie o tym hydrazyd ile trzyma i jak mówisz poprawia gdy jedziesz koncentrację?
NIE PISZEMY POSTA POD POSTEM. OD TEGO JEST OPCJA EDYTUJ. JESZCZE RAZ TAKI WYSYP POSTÓW JEDEN POD DRUGIM I BĘDZIE WARN RZECZYWISTY. lady
W moim przypadku na przykład Kava Kava nie była bezpieczna, bo po czasie zacząłem brać duże dawki i w końcu tak dużą wziąłem że się naćpałem i poleciałem z innymi rzeczami po tygodniu. Po ostatnim oiomie na który leciałem LPR-em jest dla mnie bardzo ważne, żeby znowu nie wpaść.
- rzeczywiście wystąpił wjazd na serce, musiałem wziąć propranolol i spowodowało to krótki atak lęku zaleczony minimalną ilością diazepamu
- pobudzenia było może z pół godziny i zwiększonej motywacji
- jak już mi się z sercem uspokoiło to działanie przeciwlękowe wyszło na wierzch
Nie miałem żadnego problemu żeby spać, działanie kofeiny nie było nasilone. Jedyna zaleta to że moje ADHD było lekko stłumione i mogłem usiedzieć w miejscu i dlatego wręcz chciało mi się spać.
Brałem kilka lat temu rosyjski Nanotropil i działanie było jednak zdecydowanie wyraźniejsze, dużo dłuższe i do czegoś się to nadawalo. Produkt mam z klimatów nowych, czyli hydrazyd. Czy to przez to?
wycięto pytanie o źródło, nie ten wątek - DB
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.