Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 92 / 2 / 0
day after nie wyglada tak zle ;) jakies benzo i jest spoko.
parada wlasnie nie zauwazylem zeby moje serce w jakikolwiek sposob cokolwiek odczulo :) ale dzieki za info
  • 195 / 4 / 0
Panowie ,żadnej NERWOWOŚCI po takich dawkach? Ja już przy dawkach 20mg. chodzę tak nakurwiony złością ,że nie uśmiecha mi się wskakiwać wyżej.A mam klinicznie zdiagnozowane ADHD.Co organizm to historia.Pozdrawiam.
  • 156 / 5 / 0
wkurwienie znika u mnie przy większych dawkach + pow 40 mg/d
  • 983 / 16 / 0
U mnie żadnej nerwowości, niezależnie od dawki i drogi przyjęcia.
Tylko jestem uzależniony od benzo...
  • 195 / 4 / 0
Panowie i jeszcze jedno pytanie ,nie zauważyliście po metylo ,że jest on z lekka ,a może i nie z lekka DEPRESYJNY ? Nie wiem ,czy to po nim ,ale są dni ,że czuję się ,krótko mówiąc zdołowany.Z góry dziękuję za odpowiedzi.
  • 983 / 16 / 0
Nie zauważyłem.
Może spróbuj walnąć więcej wtedy.
  • 156 / 5 / 0
że jest on z lekka ,a może i nie z lekka DEPRESYJNY
decydowanie
być może to wynik zaburzenia równowagi serotonina-dopamina
pomagają ssri
  • 983 / 16 / 0
Hm, i klony/kodeina, nigdy mnie nie dopadło a kawałek czasu już to jem i wciągam.
Rekreacyjnie polecam ekstrakcję etanolem/IPA nie zatyka nosa, mniej do wciągania, szybciej wchodzi i lepiej działa.
  • 156 / 5 / 0
mi przeszło po ssri. To zdecydowanie udane combo
  • 92 / 2 / 0
bzdaddict pisze:
Rekreacyjnie polecam ekstrakcję etanolem/IPA nie zatyka nosa, mniej do wciągania, szybciej wchodzi i lepiej działa.
Zaintrygowales mnie tym moglbys opisac jak wyglada taka ekstrakcja? Czy sa dla niej jakies alternatywy?
Zablokowany
Newsy
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata