parada wlasnie nie zauwazylem zeby moje serce w jakikolwiek sposob cokolwiek odczulo :) ale dzieki za info
Tylko jestem uzależniony od benzo...
Może spróbuj walnąć więcej wtedy.
że jest on z lekka ,a może i nie z lekka DEPRESYJNY
być może to wynik zaburzenia równowagi serotonina-dopamina
pomagają ssri
bzdaddict pisze: Rekreacyjnie polecam ekstrakcję etanolem/IPA nie zatyka nosa, mniej do wciągania, szybciej wchodzi i lepiej działa.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.