Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 390 / 24 / 0
Re: ALD-52
Nieprzeczytany post autor: Mipro »
100ug 1P-LSD było o wiele, wiele lepsze. 200% mocy ALD jak dla mnie.
Osobiście na pierwsze tripy polecam miprocynę ;) 25mg potrafiły zrobić miazgę z psychiki, i jest do tego 3 razy tańsze ;)
Na następny trip planuję 300ug ETH-LAD albo 50mg miprocyny, oczywiście jak tolerka będzie zerowa :)
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 775 / 119 / 0
29 września 2017Mipro pisze:

Osobiście na pierwsze tripy polecam miprocynę ;) 25mg potrafiły zrobić miazgę z psychiki,
no 1-p też obadam, a trypty to jeszcze nie wiem, ja tam nie lubię miec mizagi z psychiki - mnie dzisiaj ta pluszowość po tym ALD, przytulanie się do drzew i gapienie się na słońce 3 godziny bardzo fajnie wyregulowały
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 390 / 24 / 0
[mention]mj2086[/mention], ja z reguły lubię krótko i mocno, nie lubię "pierdzieć po kawałku" :D

1P jest bardziej mindfuckowe. Czasem można się gorzej psychicznie poczuć. Jeśli chodzi o wizuale i myślenie to miprocyna lepsza, jednak 1P powoduje taki kosmos w głowie, że czasem naprawdę warto :) No i super się po nim muzyki słucha :) Lepiej niż po ALD i miprocynie :)
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 195 / 20 / 0
Przede wszystkim jak badano fale mozgowe eeg lsd25 i ald52, to LSD wywolywalo spida, a aldik relaksacje
We will never find the cure
Useless me and useless you...
  • 775 / 119 / 0
No to ja chyba na razie zostane przy aldiku bo wolę relaksację, muza też pięknie dzisiaj wchodziła, np. ostatni album Xosar suoer na taką chillującą fazę

serio musiałem sie pilnować, bo było tak fajnie i błogo no ale słońce teraz szybko zachodzi a jakieś 5-7km do chaty po ciemku to nic fajnego, dobrze że mi ci weseli samuraje pomogli
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 195 / 20 / 0
@mj2086 1-p to bardziej podroz w glab i nieprzyjemny bodyload. Wizualizacje sa ale nie zaobsorbuja Ciebie tak jak przy ALD-52, bo nie ma takiego luzu. Z kolei na orzezwiajaca podroz i chodzenie lepszy bedzie AL-LAD. Ale musze przyznac ze lezac sobie i patrzac w niebo wczoraj nie mialem nigdy lepszych wizualizacji nieba przy takim poziome relaksu, medytacja ver hyperreal :-p
We will never find the cure
Useless me and useless you...
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mixorz17 »
Pierwszy raz z ALD w ilości 1 kartona, wcześniej tylko raz alladyn. S&S dobre, brak bodyloadu, dużo śmiechu do połowy peaku i podziwianie tańczących drzew i zachodu słońca, ogólnie wszystko jak powinno być. Po jakiejś godzinie peaku gorszy nastrój i walka z BT. Uczucie gorąca, zawroty głowy. Kumpel odczuwał to samo jeszcze zanim powiedziałem mu o złym samopoczuciu. Po ok godzinie wszystko wróciło na właściwe tory. Czym może być to spowodowane? To normalne przy lizerkach?
  • 3649 / 998 / 2
Nieprzeczytany post autor: blackgoku »
Psychodeliki są nieprzewidywalne i mogą uaktywnić coś, co jest ukryte w umyśle i wtedy może (ale nie musi) objawić się w postaci Bad Tripa. Przy wielu razach takie przeżycia da się opanować, ale dla początkujących może to być problemem. Grunt by nie wpadać w panikę, bo to jest zasada sprzężenia zwrotnego: im bardziej panikujesz, tym bardziej się boisz.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 14 / / 0
Miałem dłuższą przerwę od psychodelików, ale ostatnio brałem 100ug 1p-LSD
Wcześniej LSD i grzybki dość często. Teraz chce wrzucić 300ug ale pytanie jest jedno - czego.
Mam ochotę na podróż w głąb siebie, porozmawiać ze samym sobą, odpowiedzieć na parę pytań, przeżycie mistyczne itd. Wizuale nie są aż tak ważne.
I teraz pytanie, lepsze do tego będzie 1p czy ALD-52?
  • 390 / 24 / 0
300ug ALD-52 będzie podobne w ogarnięciu do 200ug 1P-LSD? Chodzi mi o peak, bo w ALD jest bardziej rozłożony, więc całość powinna być bardziej znośna. Nie zaleje mnie od razu cała moc, jak w przypadku 1P. Dobra dawka?
ODPOWIEDZ
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.