Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Osobiście na pierwsze tripy polecam miprocynę ;) 25mg potrafiły zrobić miazgę z psychiki, i jest do tego 3 razy tańsze ;)
Na następny trip planuję 300ug ETH-LAD albo 50mg miprocyny, oczywiście jak tolerka będzie zerowa :)
1P jest bardziej mindfuckowe. Czasem można się gorzej psychicznie poczuć. Jeśli chodzi o wizuale i myślenie to miprocyna lepsza, jednak 1P powoduje taki kosmos w głowie, że czasem naprawdę warto :) No i super się po nim muzyki słucha :) Lepiej niż po ALD i miprocynie :)
Useless me and useless you...
serio musiałem sie pilnować, bo było tak fajnie i błogo no ale słońce teraz szybko zachodzi a jakieś 5-7km do chaty po ciemku to nic fajnego, dobrze że mi ci weseli samuraje pomogli
Useless me and useless you...
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Wcześniej LSD i grzybki dość często. Teraz chce wrzucić 300ug ale pytanie jest jedno - czego.
Mam ochotę na podróż w głąb siebie, porozmawiać ze samym sobą, odpowiedzieć na parę pytań, przeżycie mistyczne itd. Wizuale nie są aż tak ważne.
I teraz pytanie, lepsze do tego będzie 1p czy ALD-52?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.