Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 509 / 2 / 0
narcotic_dream pisze:
niespotkałem się z kimś kto by tyle w ciągu dnia zjadł nawet na raty.
No widzisz, ja np. spotkałem :-)
Ale nie polemizuję z Tobą, sam uważam podobnie - tzn. ogółem to dużo. Tyle, że chyba mamy za mało danych, a Świat nie jest monochromatyczny.
  • 114 / 2 / 0
Laska W124 pisze:
narcotic_dream pisze:
niespotkałem się z kimś kto by tyle w ciągu dnia zjadł nawet na raty.
No widzisz, ja np. spotkałem :-)
Ale nie polemizuję z Tobą, sam uważam podobnie - tzn. ogółem to dużo. Tyle, że chyba mamy za mało danych, a Świat nie jest monochromatyczny.
Fanjnie a dop. mi na pytanie które zadałem ?? :rolleyes:
  • 114 / 2 / 0
Tutaj foto z dzisiejszego pobytu z clonem i blowarami:

[ external image ]

[ external image ]
  • 509 / 2 / 0
Masz_a pisze:
Przecież odpowiedziałem nad postem Dreama, i odpisałem też.
  • 983 / 16 / 0
Ile tak bierzesz?
Ja od ponad roku jadę na 4mg dziennie, nawet 0,5mg mniej powoduje wkurwienie, rzyganie, dreszcze.
Ustaw sobie minimalną dawkę przy której wyżej wymienionych wspaniałości nie odczuwasz i się jej trzymaj, później redukuj.
Btw. nawet jeżeli nie bierzesz tak codziennie to 20mg klona może cię trzymać luzem kilka dni i tak naprawdę nie wiesz jaką masz dawkę dobową, więc postaraj się brać codziennie ale mniej, tyle żeby nie mieć skręta, później myśl o odwyku.
  • 114 / 2 / 0
Laska W124 pisze:
Masz_a pisze:
Przecież odpowiedziałem nad postem Dreama, i odpisałem też.
Myślałem że odp. konkretnie :-/ pozdro dla wszystkich i dzieki za brak konkretniej odp.
:nuts: :finger:
  • 509 / 2 / 0
No to może pm'kę przeczytaj, co?
  • 114 / 2 / 0
Laska W124 pisze:
No to może pm'kę przeczytaj, co?
Nie zaglądam często na forum. Co to jest pomka ? I gdzie tego szukać ?
  • 509 / 2 / 0
_!
Maila sprawdź...
  • 114 / 2 / 0
Laska W124 pisze:
_!
Maila sprawdź...
Dzięki :cool:
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?