narcotic_dream pisze:niespotkałem się z kimś kto by tyle w ciągu dnia zjadł nawet na raty.
Ale nie polemizuję z Tobą, sam uważam podobnie - tzn. ogółem to dużo. Tyle, że chyba mamy za mało danych, a Świat nie jest monochromatyczny.
Laska W124 pisze:No widzisz, ja np. spotkałem :-)narcotic_dream pisze:niespotkałem się z kimś kto by tyle w ciągu dnia zjadł nawet na raty.
Ale nie polemizuję z Tobą, sam uważam podobnie - tzn. ogółem to dużo. Tyle, że chyba mamy za mało danych, a Świat nie jest monochromatyczny.
Masz_a pisze:Fanjnie a dop. mi na pytanie które zadałem ?? :rolleyes:
Ja od ponad roku jadę na 4mg dziennie, nawet 0,5mg mniej powoduje wkurwienie, rzyganie, dreszcze.
Ustaw sobie minimalną dawkę przy której wyżej wymienionych wspaniałości nie odczuwasz i się jej trzymaj, później redukuj.
Btw. nawet jeżeli nie bierzesz tak codziennie to 20mg klona może cię trzymać luzem kilka dni i tak naprawdę nie wiesz jaką masz dawkę dobową, więc postaraj się brać codziennie ale mniej, tyle żeby nie mieć skręta, później myśl o odwyku.
Laska W124 pisze:Przecież odpowiedziałem nad postem Dreama, i odpisałem też.Masz_a pisze:Fanjnie a dop. mi na pytanie które zadałem ?? :rolleyes:
:nuts: :finger:
Laska W124 pisze:No to może pm'kę przeczytaj, co?
Laska W124 pisze:_!
Maila sprawdź...
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.