Mógłby mi ktoś wysłać całą wiadomość wraz z nagłówkami jaką dostał kiedyś od Pana S. i jaką dostał w ostatnim czasie?
baltazargabka pisze:Walek nie walek, nie zmienia to faktu, ze osoba ta na 99% posiada te same uzywki i wysyla je za darmo chwilowo jako probki asortymentu :-/ Naglowek i sam mail niewiele tu moze wniesc ;-)
PcP pisze:Ktoś sobie żarty robi,albo chce się dorobić - wałek.Nie zgodne z prawem są prowokacje policyjne w których policjant namawia cię do popełnienia przestępstwa.Przecież wysoki sądzie,ja bym nie kupił,gdyby on mi nie zaproponował i nie wysłał cennika.Niestety jestem na komputerze w ZS i nie mam dostępu do odpowiedniej literatury,aby potwierdzić,więc proszę podchodzić do tego z sporym dystansem,bo moja pamięć jest omylna.
Mógłby mi ktoś wysłać całą wiadomość wraz z nagłówkami jaką dostał kiedyś od Pana S. i jaką dostał w ostatnim czasie?
http://www.youtube.com/watch?v=OZtFKjfDSvo
Policjant, podszywał się pod płatnego zabójcę. Przyjął zlecenie i na tej podstawie koleś siedzi.
Człowiek podszedł do pierwszego lepszego człowieka z ulicy "Potrzebuje Pan kogoś zabić?", czy miał podstawy tj.ogłoszenie ( http://fakty.interia.pl/ciekawostki/new ... ka,1049220 , http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 85784.html )?
czas: 7,25 min
Ale BŁAGAM PcP: Obejrzyj całość.
edit: po wystąpieniu prawnika, jest szlochanie żony, lamenty, i dostaje wyrok pocztą.
W czasie wojny gestapo stosowało technikę zwaną "kotłem". Wchodzili do mieszkania gdzie odbywała się działalność konspiracyjna np. komplety. Czekali tam kilka godzin i zgarniali wszystkich którzy do tego mieszkania wchodzili.
Np. Wątpie żeby wszyscy jego klienci czytali H i wiedzieli co się święci. Część mogłaby się złapać w pułapkę.
Nawet jeżeli miał klucz PGP to "szpecialiści" którzy zajeli jego konto mogli wysłać własny klucz.
Tu pytanie - Czy sama "chęć" zakupu jest jakoś karana?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.