Mógłby mi ktoś wysłać całą wiadomość wraz z nagłówkami jaką dostał kiedyś od Pana S. i jaką dostał w ostatnim czasie?
baltazargabka pisze:Walek nie walek, nie zmienia to faktu, ze osoba ta na 99% posiada te same uzywki i wysyla je za darmo chwilowo jako probki asortymentu :-/ Naglowek i sam mail niewiele tu moze wniesc ;-)
PcP pisze:Ktoś sobie żarty robi,albo chce się dorobić - wałek.Nie zgodne z prawem są prowokacje policyjne w których policjant namawia cię do popełnienia przestępstwa.Przecież wysoki sądzie,ja bym nie kupił,gdyby on mi nie zaproponował i nie wysłał cennika.Niestety jestem na komputerze w ZS i nie mam dostępu do odpowiedniej literatury,aby potwierdzić,więc proszę podchodzić do tego z sporym dystansem,bo moja pamięć jest omylna.
Mógłby mi ktoś wysłać całą wiadomość wraz z nagłówkami jaką dostał kiedyś od Pana S. i jaką dostał w ostatnim czasie?
http://www.youtube.com/watch?v=OZtFKjfDSvo
Policjant, podszywał się pod płatnego zabójcę. Przyjął zlecenie i na tej podstawie koleś siedzi.
Człowiek podszedł do pierwszego lepszego człowieka z ulicy "Potrzebuje Pan kogoś zabić?", czy miał podstawy tj.ogłoszenie ( http://fakty.interia.pl/ciekawostki/new ... ka,1049220 , http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 85784.html )?
czas: 7,25 min
Ale BŁAGAM PcP: Obejrzyj całość.
edit: po wystąpieniu prawnika, jest szlochanie żony, lamenty, i dostaje wyrok pocztą.
W czasie wojny gestapo stosowało technikę zwaną "kotłem". Wchodzili do mieszkania gdzie odbywała się działalność konspiracyjna np. komplety. Czekali tam kilka godzin i zgarniali wszystkich którzy do tego mieszkania wchodzili.
Np. Wątpie żeby wszyscy jego klienci czytali H i wiedzieli co się święci. Część mogłaby się złapać w pułapkę.
Nawet jeżeli miał klucz PGP to "szpecialiści" którzy zajeli jego konto mogli wysłać własny klucz.
Tu pytanie - Czy sama "chęć" zakupu jest jakoś karana?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.