Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
jego małoletnie dziecko teraz rozprowadza z kont tatusia. :yay: :cheesy:
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 585 / 52 / 0
Ktos rozumie jak to mozliwe ze w takiej sytuacji, nadal ktos handluje jego materialem?
Każdy mam prawo do wypowiedzi, choć nie oznacza to, że zna się na tym o czym mówi
  • 2814 / 14 / 0
Ktoś sobie żarty robi,albo chce się dorobić - wałek.Nie zgodne z prawem są prowokacje policyjne w których policjant namawia cię do popełnienia przestępstwa.Przecież wysoki sądzie,ja bym nie kupił,gdyby on mi nie zaproponował i nie wysłał cennika.Niestety jestem na komputerze w ZS i nie mam dostępu do odpowiedniej literatury,aby potwierdzić,więc proszę podchodzić do tego z sporym dystansem,bo moja pamięć jest omylna.

Mógłby mi ktoś wysłać całą wiadomość wraz z nagłówkami jaką dostał kiedyś od Pana S. i jaką dostał w ostatnim czasie?
Uwaga! Użytkownik PcP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 585 / 52 / 0
Walek nie walek, nie zmienia to faktu, ze osoba ta na 99% posiada te same uzywki i wysyla je za darmo chwilowo jako probki asortymentu :-/ Naglowek i sam mail niewiele tu moze wniesc ;-)
  • 1 / / 0
baltazargabka pisze:
Walek nie walek, nie zmienia to faktu, ze osoba ta na 99% posiada te same uzywki i wysyla je za darmo chwilowo jako probki asortymentu :-/ Naglowek i sam mail niewiele tu moze wniesc ;-)
możesz jednak zapodać?? nagłówek
Uwaga! Użytkownik morderca666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 414 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 128 / 6 / 0
PcP pisze:
Ktoś sobie żarty robi,albo chce się dorobić - wałek.Nie zgodne z prawem są prowokacje policyjne w których policjant namawia cię do popełnienia przestępstwa.Przecież wysoki sądzie,ja bym nie kupił,gdyby on mi nie zaproponował i nie wysłał cennika.Niestety jestem na komputerze w ZS i nie mam dostępu do odpowiedniej literatury,aby potwierdzić,więc proszę podchodzić do tego z sporym dystansem,bo moja pamięć jest omylna.

Mógłby mi ktoś wysłać całą wiadomość wraz z nagłówkami jaką dostał kiedyś od Pana S. i jaką dostał w ostatnim czasie?
PcP, znam przykład, gdzie zastosowano tego typu prowokację, i doszło do skazania.

http://www.youtube.com/watch?v=OZtFKjfDSvo

Policjant, podszywał się pod płatnego zabójcę. Przyjął zlecenie i na tej podstawie koleś siedzi.
  • 2814 / 14 / 0
Możesz wskazać dokładny fragment filmu?

Człowiek podszedł do pierwszego lepszego człowieka z ulicy "Potrzebuje Pan kogoś zabić?", czy miał podstawy tj.ogłoszenie ( http://fakty.interia.pl/ciekawostki/new ... ka,1049220 , http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 85784.html )?
Uwaga! Użytkownik PcP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 128 / 6 / 0
służe: http://www.youtube.com/watch?v=6KEjsc6B ... re=related

czas: 7,25 min

Ale BŁAGAM PcP: Obejrzyj całość.

edit: po wystąpieniu prawnika, jest szlochanie żony, lamenty, i dostaje wyrok pocztą.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2011 przez ponury_sniffiarz, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 44 / 1 / 0
Ta sprawa jest dla mnie ciekawa z powodów czysto teoretycznych.
W czasie wojny gestapo stosowało technikę zwaną "kotłem". Wchodzili do mieszkania gdzie odbywała się działalność konspiracyjna np. komplety. Czekali tam kilka godzin i zgarniali wszystkich którzy do tego mieszkania wchodzili.
Np. Wątpie żeby wszyscy jego klienci czytali H i wiedzieli co się święci. Część mogłaby się złapać w pułapkę.
Nawet jeżeli miał klucz PGP to "szpecialiści" którzy zajeli jego konto mogli wysłać własny klucz.

Tu pytanie - Czy sama "chęć" zakupu jest jakoś karana?
Uwaga! Użytkownik sasasususese jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.