Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
jego małoletnie dziecko teraz rozprowadza z kont tatusia. :yay: :cheesy:
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 585 / 52 / 0
Ktos rozumie jak to mozliwe ze w takiej sytuacji, nadal ktos handluje jego materialem?
Każdy mam prawo do wypowiedzi, choć nie oznacza to, że zna się na tym o czym mówi
  • 2814 / 14 / 0
Ktoś sobie żarty robi,albo chce się dorobić - wałek.Nie zgodne z prawem są prowokacje policyjne w których policjant namawia cię do popełnienia przestępstwa.Przecież wysoki sądzie,ja bym nie kupił,gdyby on mi nie zaproponował i nie wysłał cennika.Niestety jestem na komputerze w ZS i nie mam dostępu do odpowiedniej literatury,aby potwierdzić,więc proszę podchodzić do tego z sporym dystansem,bo moja pamięć jest omylna.

Mógłby mi ktoś wysłać całą wiadomość wraz z nagłówkami jaką dostał kiedyś od Pana S. i jaką dostał w ostatnim czasie?
Uwaga! Użytkownik PcP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 585 / 52 / 0
Walek nie walek, nie zmienia to faktu, ze osoba ta na 99% posiada te same uzywki i wysyla je za darmo chwilowo jako probki asortymentu :-/ Naglowek i sam mail niewiele tu moze wniesc ;-)
  • 1 / / 0
baltazargabka pisze:
Walek nie walek, nie zmienia to faktu, ze osoba ta na 99% posiada te same uzywki i wysyla je za darmo chwilowo jako probki asortymentu :-/ Naglowek i sam mail niewiele tu moze wniesc ;-)
możesz jednak zapodać?? nagłówek
Uwaga! Użytkownik morderca666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 415 / 10 / 0
.
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2015 przez 2+dobry, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik 2+dobry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 128 / 6 / 0
PcP pisze:
Ktoś sobie żarty robi,albo chce się dorobić - wałek.Nie zgodne z prawem są prowokacje policyjne w których policjant namawia cię do popełnienia przestępstwa.Przecież wysoki sądzie,ja bym nie kupił,gdyby on mi nie zaproponował i nie wysłał cennika.Niestety jestem na komputerze w ZS i nie mam dostępu do odpowiedniej literatury,aby potwierdzić,więc proszę podchodzić do tego z sporym dystansem,bo moja pamięć jest omylna.

Mógłby mi ktoś wysłać całą wiadomość wraz z nagłówkami jaką dostał kiedyś od Pana S. i jaką dostał w ostatnim czasie?
PcP, znam przykład, gdzie zastosowano tego typu prowokację, i doszło do skazania.

http://www.youtube.com/watch?v=OZtFKjfDSvo

Policjant, podszywał się pod płatnego zabójcę. Przyjął zlecenie i na tej podstawie koleś siedzi.
  • 2814 / 14 / 0
Możesz wskazać dokładny fragment filmu?

Człowiek podszedł do pierwszego lepszego człowieka z ulicy "Potrzebuje Pan kogoś zabić?", czy miał podstawy tj.ogłoszenie ( http://fakty.interia.pl/ciekawostki/new ... ka,1049220 , http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 85784.html )?
Uwaga! Użytkownik PcP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 128 / 6 / 0
służe: http://www.youtube.com/watch?v=6KEjsc6B ... re=related

czas: 7,25 min

Ale BŁAGAM PcP: Obejrzyj całość.

edit: po wystąpieniu prawnika, jest szlochanie żony, lamenty, i dostaje wyrok pocztą.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2011 przez ponury_sniffiarz, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 44 / 1 / 0
Ta sprawa jest dla mnie ciekawa z powodów czysto teoretycznych.
W czasie wojny gestapo stosowało technikę zwaną "kotłem". Wchodzili do mieszkania gdzie odbywała się działalność konspiracyjna np. komplety. Czekali tam kilka godzin i zgarniali wszystkich którzy do tego mieszkania wchodzili.
Np. Wątpie żeby wszyscy jego klienci czytali H i wiedzieli co się święci. Część mogłaby się złapać w pułapkę.
Nawet jeżeli miał klucz PGP to "szpecialiści" którzy zajeli jego konto mogli wysłać własny klucz.

Tu pytanie - Czy sama "chęć" zakupu jest jakoś karana?
Uwaga! Użytkownik sasasususese jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.