Mógłby mi ktoś wysłać całą wiadomość wraz z nagłówkami jaką dostał kiedyś od Pana S. i jaką dostał w ostatnim czasie?
baltazargabka pisze:Walek nie walek, nie zmienia to faktu, ze osoba ta na 99% posiada te same uzywki i wysyla je za darmo chwilowo jako probki asortymentu :-/ Naglowek i sam mail niewiele tu moze wniesc ;-)
PcP pisze:Ktoś sobie żarty robi,albo chce się dorobić - wałek.Nie zgodne z prawem są prowokacje policyjne w których policjant namawia cię do popełnienia przestępstwa.Przecież wysoki sądzie,ja bym nie kupił,gdyby on mi nie zaproponował i nie wysłał cennika.Niestety jestem na komputerze w ZS i nie mam dostępu do odpowiedniej literatury,aby potwierdzić,więc proszę podchodzić do tego z sporym dystansem,bo moja pamięć jest omylna.
Mógłby mi ktoś wysłać całą wiadomość wraz z nagłówkami jaką dostał kiedyś od Pana S. i jaką dostał w ostatnim czasie?
http://www.youtube.com/watch?v=OZtFKjfDSvo
Policjant, podszywał się pod płatnego zabójcę. Przyjął zlecenie i na tej podstawie koleś siedzi.
Człowiek podszedł do pierwszego lepszego człowieka z ulicy "Potrzebuje Pan kogoś zabić?", czy miał podstawy tj.ogłoszenie ( http://fakty.interia.pl/ciekawostki/new ... ka,1049220 , http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 85784.html )?
czas: 7,25 min
Ale BŁAGAM PcP: Obejrzyj całość.
edit: po wystąpieniu prawnika, jest szlochanie żony, lamenty, i dostaje wyrok pocztą.
W czasie wojny gestapo stosowało technikę zwaną "kotłem". Wchodzili do mieszkania gdzie odbywała się działalność konspiracyjna np. komplety. Czekali tam kilka godzin i zgarniali wszystkich którzy do tego mieszkania wchodzili.
Np. Wątpie żeby wszyscy jego klienci czytali H i wiedzieli co się święci. Część mogłaby się złapać w pułapkę.
Nawet jeżeli miał klucz PGP to "szpecialiści" którzy zajeli jego konto mogli wysłać własny klucz.
Tu pytanie - Czy sama "chęć" zakupu jest jakoś karana?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.