Nie na temat juz pisze, ale moze kogos to zaciekawi i sobie przemysli
Bawcie sie dobrze, ale z umiarem :) wszystkiego dobrego
21 lutego 2026GlassCannon828 pisze:19 lutego 2026mamyto321 pisze: Niech ktoś się pochwali najdłuższym ciągiem na 4cmc ile dni i jakie dawki? :P
Serio dajecie radę robić na tym ciagi ? Po kilkunastu godzinach to słabo działa, nos i zatoki są zamordowane, organizm odwodniony i w ogóle. U mnie są tą sesję 2 dniowe (wieczór noc i dzien następny do wieczora w zasadzie) takim sposobem chodzę spać w noc a nie w dzień, nie zaburzając rytmu dobowego na następne dni. Temat już też słabiej działa więc człowiek usypia. Ale po takiej sesji to 3 następne dni to chodzę do tyłu, a pracować przy tym trzeba po weekendzie. Także dłuższych ciągów sobie nie wyobrażam, aż też jestem ciekawy
Generalnie chyba dopiero w 2017 zacząłem robić dłuższe przerwy niż 2-3 dni. Generalnie to już nie pamiętam, wiem, że najpierw ćpałem cały czas. Potem robiłem przerwy 2-3 dni, potem ćpałem od piątku do niedzieli / poniedziałku i całe święta, potem ćpałem co 2 weekend, potem co 3/4 weekend aż wreszcie kupiłem sporą grudę ktora schowałem za miastem.
Miałem z 2 miesiące przerwy i poszedłem za miasto. Wyciągnąłem towar, urwałem z 2-3 gr, podzieliłem na kilka kresek i za mocno mnie pokarało. Te 2 mies wcześniej przegiałem i skończyło się na świątecznej, bomi puls skoczył do 150 i miałem schizy więc zrobiłem przerwe. No ale nie pomogło i od kilku lat jestem czysty.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
A jeśli można spytać jak po takim ciągu ze śluzufką?
25 lutego 2026mamyto321 pisze: @Stteetart a jak byłeś w ciągu 2 letnim na 3/4cmc to jakie dawki dobowe szły jeśli można spytać?
Tam już hamulce się straciły. Leciało i zamawiane bylo na bieżąco.
A śluzówka ? no dramat więc szły sniffy z bombkami na przemian.
24 lutego 2026avonal pisze: Ma ktoś jakieś sprawdzone sposoby harm reduction przy ciągowym waleniu bombek tejże substancji? Ostatnim razem "lekko" przesadziłem i doznałem dokuczliwej zgagi oraz nabrzmiałych bąbli tam gdzie słońce nie dochodzi. Korzystałem z supli różnego rodzaju, dostarczyłem też w moim odczuciu utraconą ilość snu oraz wartościowego jedzenia by odbudować pokłady serotoniny, ale słyszałem że i tak po maratonach z klefem długo dochodzi się do poziomu bazowego. Czy ktoś z was złamał kod jak poskromić chlory ?
Odejście od cmc jest proste. Nie zamawiaj. i tyle. Generalnie to dobry terapeuta i ocena czemu ćpasz.
25 lutego 2026Stteetart pisze:
Poskromić ? to cpac z głową czy przestać ćpać ? ćpać z głową się nie da. Dopamina to stara rura i będzie Cię męczyć.
Odejście od cmc jest proste. Nie zamawiaj. i tyle. Generalnie to dobry terapeuta i ocena czemu ćpasz.
26 lutego 2026mamyto321 pisze: @Stteetart wiecej jak 5g dzienie cmc w czasie kryzysu psychicznego po ex?
@avonal pewne jest jedno - prędzej niż później coś zacznie szwankować. Przez te 15 lat bytu na tym forum jak i rynku widziałem takich historii bardzo wiele.
Kwestie pracy, relacji czy życia sam sobie wybierasz. Możesz je mieć chujowe i nudne jak. sam sobie wybierasz takie. Narkotyki a zwłaszcza takie wypruwacze jak cmc kolorują życie na chwilę. Dzień / dwa dni po jak poziom przekaźników spada to życie jest jeszcze gorsze.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.