Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
zrobilem moze 4g i teraz sam dla siebie 5tke wzialem hehe
Scalono | 909
dobra poszly 4kreski niezamierzone ale odzylem troche
z tepa nie jestem zadowolony ocenilbym szybkosc na 3/5 5/5 jest z 0.8 ;c
ale papkieroska chetnie zaale
a i przy penciku jest to fajne ze mozna spokojnie chociaz 1min piosenk posluchac ;d
ohYeah na telepa bierzez klona i tyle;
ohYeah wydarzyl o se tyle ze alfiarze wracaja na baze bo alfe ciezko kontrolowowac
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
kapitanxsova pisze:Dla mnie ta substancja ma strasznie nie przyjemne działanie, lęki, dysforia jak zjazd po 3mmc.
Egzotiko pisze:
ohYeah na telepa bierzez klona i tyle;
ohYeah wydarzyl o se tyle ze alfiarze wracaja na baze bo alfe ciezko kontrolowowac
primum non nocere
kiedyś "głupie" 50mg robiło jak trzeba... a po 150mg donosowo to reklama redbulla z dodawaniem skrzydeł wydawała ci się śmieszna...
Dziś to bardziej rekreacja... nie mniej jednak - niedoświadczeni badacze powinni uważać. Bo pente potrafi za każdym razem podziałać "nieco inaczej".
#mops
#mops
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.