Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
zrobilem moze 4g i teraz sam dla siebie 5tke wzialem hehe
Scalono | 909
dobra poszly 4kreski niezamierzone ale odzylem troche
z tepa nie jestem zadowolony ocenilbym szybkosc na 3/5 5/5 jest z 0.8 ;c
ale papkieroska chetnie zaale
a i przy penciku jest to fajne ze mozna spokojnie chociaz 1min piosenk posluchac ;d
ohYeah na telepa bierzez klona i tyle;
ohYeah wydarzyl o se tyle ze alfiarze wracaja na baze bo alfe ciezko kontrolowowac
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
kapitanxsova pisze:Dla mnie ta substancja ma strasznie nie przyjemne działanie, lęki, dysforia jak zjazd po 3mmc.
Egzotiko pisze:
ohYeah na telepa bierzez klona i tyle;
ohYeah wydarzyl o se tyle ze alfiarze wracaja na baze bo alfe ciezko kontrolowowac
primum non nocere
kiedyś "głupie" 50mg robiło jak trzeba... a po 150mg donosowo to reklama redbulla z dodawaniem skrzydeł wydawała ci się śmieszna...
Dziś to bardziej rekreacja... nie mniej jednak - niedoświadczeni badacze powinni uważać. Bo pente potrafi za każdym razem podziałać "nieco inaczej".
#mops
#mops
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.