Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3633 / 598 / 1
100 za duzo. wez 50, najwyzej poprawisz
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 195 / 10 / 0
27 września 2018Retrowirus pisze:
100 za duzo. wez 50, najwyzej poprawisz
Rozumiem, ze jeżeli rano, po wstaniu wezmę szczura białego na obudzenie, to za parę godzin w miarę bezpiecznie będę mógł sobie urozmaicić dzień? Wiadomo, że tętno i puls skoczy mocniej, ale chyba 5-6h po jednej niedużej kresce białego, nie powinno być tragedii prawda? Jak coś to mam klony pod ręką zawsze.
  • 608 / 59 / 0
Dobry NEP lepszy niż feta. Tylko różnie było z tymi sortami. Najlepszy stymulant z jakim miałem do czynienia.
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 395 / 36 / 0
A jak z libido przy tym? nada się na noc z partnerką? czy tj tylko stim?
  • 4965 / 870 / 0
Podobnie jak na amfie czyli chce się ale to czy da radę działać to już loteria.
  • 3 / / 0
Jak dla mnie typowo rekreacyjna rzecz.
Male dawki sniff dają lekki speed z empatia ale jest się w tym delikatnym pobudzeniu trochę nie nie swój. Większe dawki typowo rekreacyjna stymulacja. Vapo daje dopaminowe pobudzenie z lekkim nieogarem.
  • 39 / 1 / 0
NEP można rzec działaniem takie 3 x espresso. Fajnie obudzi o poranku.
Nie powiedziałbym że empatia jest nmocno zauważalna, pobudzenie za to jest wyczuwalne całkiem dobrze.
  • 1 / 1 / 0
Wziąłem 1g NEPa w ciągu kilku godzin, poza średnią stymulacją i euforią wywołał dość spore halucynacje, a początkowo nawet omamy. Stan trwał cały dzień i nie słabł, brak żadnych mindfucków, świadomość była dość dobrze zachowana, ale czuło się niedosyt. Wjazd na serce minimalny i tylko na początku, później nie czułem nic nieprzyjemnego. Halucynacje były naprawdę mocne, niektóre bardzo realne, ciągle coś mnie zaskakiwało, nie było to w ogóle podobne do żadnego psychodelika, który próbowałem. Następnego dnia halucynacji już nie ma, pozostało tylko lekkie samopoczucie. Ja czułem lekki niedosyt, bo z chęcią dorzuciłbym jeszcze więcej, żeby to wzmocnić, ale niestety nie miałem. Polecam do mixów
  • 40 / 3 / 0
Czy NEP można palić na czubku papierosa i czy wtedy coś kopię?
  • 880 / 365 / 6
Tak, w ten sposób pokopie. Najlepiej wymieszaj proch z tytoniem i zrób sobie skręta.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.