Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
Obecnie biorę: Pregabalinę (600 mg/doba), Zoloft (200 mg), Ketrel (4 tabletki dziennie, 1 rano, 1 w południe, 2 na noc), Xanax SR (5 mg - stopniowo będę schodzić), Depakine (500 rano i 500 wieczorem), Czy taka mieszanka leków jest bezpieczna? Czy to są wysokie dawki?
24 maja 2022zduszonyszept pisze: Witam. Wczoraj lekarz przepisał mi ten lek, co ma mi niby pomóc w odkładaniu alprazolamu.
Sam mam bardzo dobre doświadczenie z depakine, natomiast zastosowany na przećpanie benzo (głównie xanax) i to w miksie z innymi substancjami. Telepało mną, nie spałem przez tydzień itd. Depakine pomógł i mam nadzieję, że tak też jest w Twoim przypadku.
Ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć, że 600 pregabaliny to jest spora dawka, ale to lekarz Cię badał i pewnie z jakiegoś powodu tak zarekomendował, przypuszczalnie na jakiś czas. Powodzenia.
24 maja 2022zduszonyszept pisze: Witam. Wczoraj lekarz przepisał mi ten lek, co ma mi niby pomóc w odkładaniu alprazolamu. Jednak tutaj czytam, że nie można go łączyć z benzo, więc nie wiem jak to jest? Ale chyba psychiatra wie co robi?
Obecnie biorę: Pregabalinę (600 mg/doba), Zoloft (200 mg), Ketrel (4 tabletki dziennie, 1 rano, 1 w południe, 2 na noc), Xanax SR (5 mg - stopniowo będę schodzić), Depakine (500 rano i 500 wieczorem), Czy taka mieszanka leków jest bezpieczna? Czy to są wysokie dawki?
Ps można zarzucić mega dawkę tego na bezseność???
Na rynku są podobne substacje co w temacie dalej nie opisane.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.