Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1519 / 239 / 0
@GermanskiOprawca antydepresanty biorę na stałe od 20 lat, neuroleptyki tylko kiedy jest potrzeba. Niedawno była, wjechał sulpiryd i jest git.

Jeszcze jest jeden dobry neuro, flupentiksol. W małych dawkach działa przeciwdepresyjnie i anksjolitycznie, zupełnie nie usypia tylko aktywizuje.
  • 1000 / 269 / 0
@zburzony

A właśnie tego flupentiksolu nie spróbowałem, ale chuj już - mam bupropion na aktywizacje i się rozkręca gdzieś tam powoli. Ja mam tylko ami z neuro i już nie chcę dokładać, zresztą od chuja leków mam i starczy xD

@kropka855

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik GermanskiOprawca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 239 / 0
Nie brałem parę tygodni sulpirydu, wczoraj zacząłem znowu dopiero. Myślę że powinien mi trochę pomóc stanąć na nogi po ostatnich ekscesach z fetą bo całą kurację lekami zjebałem w pizdu, o wiele za grubo było. Biorę 400 mg, liczę na wyrwanie się z apatii i depresji, braku energii i woli życia przy użyciu sulpirydu i pozostałych leków.
  • 106 / 14 / 2
magik z programu substy mi wypisał ten Sulpiryd i że mam brać pół tabsa 50mg czyli 25mg na dzień

czy taka mała dawka cos wpłynie na metabolizm i apetyt? ewentualnie na wagę? staram się schudnąć to no nie za bardzo by było gdyby mi to ten lek utrudniał
Wyślij mi PMkę, a wyjawię Ci, kogo najlepiej unikać : )
  • 1519 / 239 / 0
@trupiwrak przy takiej dawce nic ci nie grozi. Część ludzi wcale na nim nie tyje jak ja, biorę 400 mg i wszystko git.
  • 766 / 94 / 22
Wspaniały lek na "urojenia ksobne", czyli wrażenie, że mówią wokół o tobie. To jeszcze nie schiza, ale strasznie upierdliwa dolegliwość, człowiek się poci i unika ludzi. Biorę 2 x po 100 mg. Polecam ten lek, bo dodatkowo aktywizuje i daje napęd.
  • 1519 / 239 / 0
@global108 przypomniałeś mi, to stwierdził u mnie lekarz kiedy nie miałem jeszcze 20 lat. Nie powiem ta ksobność była u mnie zajebiście silną wtedy, ledwo mogłem gdzieś wyjść bo ciągle zły albo wystraszony i speszony. Na szczęście z czasem zaakceptowałem to że jest niemożliwe żeby wszyscy na mnie zwracali uwagę tak bardzo. Poprawiło się to kiedy zacząłem brać na stałe antydepresanty, teraz biorąc sulpiryd i wcześniej amisulpryd ten problem prawie nie występuje. W ogóle te dwa leki ograniczyły u mnie gonitwę myśli i ich nadmiar przez co stałem się spokojniejszy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.