Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 299 / 3 / 0
Odpuść sobie narkotyki... wszystkie. Skoro potrafisz sobie takie rzeczy wkręcać, a pewnie nic ci się nie działo, to szkoda nerwów. Jeszcze to co piszesz o tętnie jak stoisz, no stary bez przesady, bez przesady.
  • 47 / 3 / 0
Bromo wazka to byl moj pierwszy karton w zyciu.
Dzisiaj trudno dostepny i o zlej reputacji. Jak sluchalem mlodziezy na koncercie " tylko nie bromo wazka, ja mam swoje 2cp" to zbieralo mi sie na wspolczucie...

A tesknie - moze z sentymentu, moze z vizuali a moze dlatego bo to jedyna rzecz ktora dawala tak niesamowite halucynacje sluchowe!
Z czasem mentalny bad trip zapominamy a pamietamy tzw "poczatki"..... Tak jak z pierwszym Acodinem.
Ja po prostu wybieram zycie w nietrzezwosci.
Z prochu powstales, z konta powrocisz...
synth-drugs-branch analizer
  • 183 / 1 / 0
Jak tam u Was z ważką? Macie dojścia oficjalne typu sklepy RC, czy kołujecie niewiadome kartony z ulicy? Bo widzę, że straszna susza na rynku pod tym względem...
Uwaga! Użytkownik dzigit nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1294 / 230 / 0
Dobry klient to żywy klient, więc kto by chciał sprzedawać bromoważkę? :D
  • 934 / 12 / 0
ważka wymarła śmiercią naturalną i obecnie nie występuje w narkosystemie, ewentualnie jakieś zabytkowe okazy i to tyle.
  • 183 / 1 / 0
A wielka szkoda, chetnie bym sprobowal. I takie pierdolenie troche mi sie wydaje z tym umieraniem, bo jakos duzo ludzi bralo a tylko kilku mialo pecha zamowic trefny towar z rc shopu i to do tego jednego, konkretnego w okreslonym czasie. A tak to nie slyszalem o zgonach poza tymi...
Uwaga! Użytkownik dzigit nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 5 / 0
ważka nawet wcale nie jest porywająca zbytnio, nie ma czego żałować, zwłaszcza, że jest 1500 innych dostępnych rzeczy.

DOC-FLY np. o to bym chętnie łyknął.

Ale zresztą jest cała masa szeroko dostępnych subst, których jeszcze nie brałem, a ja tutaj wyskakuję z czymś co nigdy nie było robione na szerszą skalę :*)
  • 3732 / 45 / 0
Nie zgodze sie co do tego, jakoby wazka byla malo porywajaca. Przeciwnie, byla to najbardziej porywajaca fenka jaka jadlam w zyciu. Mozna rowniez okreslic ja mianem ´rozrywajaca´ czy tez ´rozpierdalajaca´. Pozniej jadlam DOB i nie bylo szczegolnego podobienstwa. Kiedy bromowazka robila z mozgu przecier pomidorowy, tak DOB byl calkiem przewidywalny i sympatyczny. Nie bylo mowy, zeby sie w cos ´wkrecic´, kiedy na wazce bylam w stanie przez chwile uwierzyc, ze mam toksoplazmoze, a wybicie z kibla moglo spowodowac tsunami w Chile. :-) Przez 36 h przezylam wszystko, od grania w tetrisa na suficie, po najazd zdeformowanych kotow z Kotmosu.Gdyby takie wazki jeszcze istnialy, to z checia bym w rzucila. Ale trzeba zapiac (sie w) pasy. :-D
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 1180 / 5 / 0
Zależy o czym mówimy, bo były kartony salvi (bardzo psychodeliczne, lubiałem je tylko i wyłącznie w dawce 0,25-0,33 kartona, odbiór muzyki ala mdxx, już pół kartona+ serowowało mocno introspekcyjną jazdę, a ja za dużo myślę hehe i bad tripy łapałem), które były identyfikowane z brdf i powątpiewam, czy była to ważka, a jeszcze miałem 100% brdf w prochu i działanie było całkiem odmienne.
  • 77 / 6 / 0
do humite - czyżby J. Hendrix był "wieszczem" ................. Pierwssza zwrotka Spanish castle Magic :-'It's very far away
It takes about a half and a day to get there
If we travel by my uh, dragon-fly
No it's not in Spain
But all the same you know, it's a groovy name
And the wind's just right.
Hey !

Hang on my darling
Hang on if you wanna go
Here it's a really groovy place
It's uh, just a little bit of uh, said uh, Spanish Castle Magic......
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.