Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Taki kompromis pomiędzy konkretną, nie za mocną fazą, a umiarkowanym bodyloadem. Optimum moim zdaniem. 2mg za to nie dało mi wiele więcej oprócz mindfucku i nasilonego bodyloadu.
A swoją drogą to 550ug już daje wyraźne oevy, ale całość jest taka niedojebana - chce się więcej, ale z drugiej strony to nie, bo telepie itp. itd.
Nieskończoność w szklance mieść.
szymonkus pisze:przeżyje 3mg?
Ja stawiam że będziesz żył,(brać coś i bać się o swoje życie -bad trip gwarantowany ) tylko podróż może być bardziej nie przyjemna a to chyba mija się z celem ;)
Przyjąłem 2mg na blotterze, dziąsło. Ogólnie ładowało się długo, wrzuciłem o 18:20 a pierwsze efekty wizualne dopiero miałem po 19, w przypadku innych nbomów po 20 minutach już było mocno :scared: Body load lajtowy jak na NBOMe, na ciało też zbyt mocno nie wbiło, wazo była słabiutka :) po kilkunastu minutach efekty wizualne gwałtownie zaczęły przyspieszać i narastać w siłę, muszę przyznać że tak intensywnych wizuali się kompletnie nie spodziewałem - dla porównania 25B miał słabsze w moim przypadku... Momentami miałem tylko myśli "o kurwa jest za grubo" i włączała się lekka panika bo myślałem że tak "za grubo" będę mieć przez następne 4h... ale udało mi się jakoś ogarnąć bo poszedłem się przejść (szkoda że było już ciemno) - było bardzo blisko do mojego pierwszego bad tripa
Niestety jak mocno weszło tak szybko się skończyło, całość tych mocnych efektów trwała góra z 30-40min... poczułem ulgę że wreszcie w miarę normalnie widzę a jednocześnie było mi smutno że już po sprawie, mocne wizuale zaczęły błyskawicznie słabnąć. :#: całość od przyjęcia trwała prawie 10h - paskudna stymulacja i szczękościsk trzymały jeszcze długo, mimo ustania wizuali kilka godzin wcześniej.
ogólnie jestem zachwycony tym NBOMe, żaden innych psychodelik nie dał mi aż tak mocnych OEV (CEVy były średnie/słabe) jak 25I, nowicjuszom w psychodelikach zdecydowanie nie polecam brać 2mg na pierwszy raz!
Jak u was z czasem trwania peaku? Bo u mnie było to naprawdę bardzo krótko :rolleyes:
Myco-Maniac
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".