Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 1794 / 123 / 0
Drevolt pisze:
A co z Procentem? Pisal jakis czas temu w temacie o samobojstwie jak to chcial popelnic samobojstwo wbijajac sobie noz w serce ale mu nie wyszlo. Teraz zauwazylem ze jego konto zostalo usuniete i tak sie zastanawiam czy nie sprobowal znowu.
hyperrealowicz/Procent/
Tak, i kurwa wykrwawiając się z wbitym nożem ostatnim tchem zalogował się na hajpa i usunął konto, by nie było niejasności %-D. Jak usunął, to pewnie detoksuje, cieszmy się z tego, że on się na to zdobył, a my kurwa nie możemy (nie chcemy w sumie).

EDIT : Shit, jednak nie...
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1674 / 125 / 0
posta o probie samobojczej napisal pare dni po zdarzeniu a konto usunal jakis czas pozniej
  • 623 / 44 / 13
BTW skoro tylu znanych użytkowników odeszło w tym roku to pomyślcie ilu było randomów jak ja. Nie udzielam się aktywnie, nie znam tu nikogo (tylko "z widzenia"), a i tak czuję smutek myśląc o tych ludziach. Jakby nie patrzyć to jedziemy na tym samym wózku. Mam nadzieję, że znajdą "tam" pokój.
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 9 / / 0
Mialem 3 telefony od R1vena, o 1:30 27... rano próbowałem się do niego dobić. W sumie dla żartu napisałem coś w stylu"koleś, żeby nie było ze przed śmiercia się ze mną kontaktowałes i jakieś wezwania dostanę". Choć tego nie przeczytał, dawno takiej żenady wobec swojego zachowania nie odczuwalem.

Bardzo spoko gość, szkoda chłopaka. Wyszedł z GBL i sstimow, uzależnil się od opio. RIP
Uwaga! Użytkownik posrednik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2923 / 243 / 0
posrednik pisze:
Choć tego nie przeczytał, dawno takiej żenady wobec swojego zachowania nie odczuwalem.
No fail jak chuj prawdę mówiąc. Mimo że niezamierzony, ale napisz czy wiedziałeś że wtedy grubo grzeje ? I samo opio czy z benzo mieszał ? Jak coś wiesz to proszę daj info tu/mail. Nie chcę męczyć Reis takimi pytaniami, ma dość wystarczająco.

[offtopic wycięto]
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2016 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: j/w
Dawny nick: tur3k
  • 1823 / 104 / 20
Kurcze widziałem się z Clarkiem niewiele ponad dwa tygodnie temu, wyglądało, że oboje z Reis nawet ogarniają i nieładują jakoś grubo. Dziwne uczucie kiedy umiera ktoś z kim jeszcze kilkanaście dni temu rozmawiałeś :-/ .

Jeżeli opio to pewnie z benzo, ale czy jesteście pewni że to opio było główną przyczyną? Jak się nie ma co się lubi, to się i stimy ładuje...
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 2923 / 243 / 0
Duce pisze:
Dziwne uczucie kiedy umiera ktoś z kim jeszcze kilkanaście dni temu rozmawiałeś :-/ .
Dziwne uczucie kiedy umiera ktoś z kim nie raz przybiłeś piątkę i miałeś do niego zaproszenie (niestety nie zdążyłem :-( ).
Duce pisze:
Jeżeli opio to pewnie z benzo, ale czy jesteście pewni że to opio było główną przyczyną? Jak się nie ma co się lubi, to się i stimy ładuje...
Raczej tak, z Reisende mieli rocznicę a oboje lubili opio jak i benzo więc pewnie to wybrali aby uczcić ten ich rok, który niestety zakończył się tragicznie w zasadzie dla obojga.

Kurwa, aż jakoś tak głupio mi nawet o tym pisać... wtf.
Dawny nick: tur3k
  • 839 / 67 / 0
Mam bardzo przykrą wiadomość. Marlboro_Red nie żyje. Zastanawiałam się czy pisać o tym na forum, ale stwierdziłam że i wy macie prawo wiedzieć.
Marlboro był dla mnie bardzo bliską osobą, znaliśmy się w realu. Jest to (zapewne nie tylko) dla mnie szczególnie trudna sytuacja, dlatego proszę o odrobinę szacunku i nie snucie żadnych domysłów. Marlboro_Red zmarł w nocy z piątku na sobotę, najprawdopodobniej z powodu przedawkowania. To jest chyba tyle, ile mogę wam na ten moment przekazać.
To straszne.. Rozmawiałam z nim codziennie, również tego samego dnia w którym odszedł. Takie rzeczy nie powinny się dziać.. Mimo wszystko mam nadzieję, że nasza znajomość wniosła choć trochę szczęścia do jego życia.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 3955 / 147 / 0
kurwa, to dlatego go na fejsie nie ma, ja pierdole....

gadalem z nim ostatnio, min. na ten temat. prawdopodobnie przesadzil z u44770.
niedojebanie genetyczne
  • 1823 / 104 / 20
Japierdolę, myślałem że w tym roku kostucha już nie przyjdzie po nikogo z nas. Aż zaczynam się martwić o siebie i o resztę, życie jest bardziej kruche niż mi się wydawało. Kondolencje.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.