Morson pisze:Ja wiem. Nie żyje, zamarzła, za późno została znaleziona. Zamarzła bo usnęła, usnęła bo była nagrzana - ironia losu. Ciekawy przypadek ,żeby w hardcoreowe zimno polozyc sie w miejscu gdzie masz prawie pewnosc ze nikogo nie będzie. No i w sumie to nawet by się zgadzało bo od matki wiem ,że lekarze jej dołożyli do pieca diagnozą czegoś co słabo rokuje - nie pamietam czego dokładnie. IMO nie wytrzymała poszła jarać i wyszło jak wyszło.Furioz pisze:Germandoll ktos cos wie? nie ma sygnalu jak sie dzwoni, nie odpisuje i pousuwała chyba portale, ktos cos wie?
Tak się kończy cpanie w terenie, w zimie.
Coraz więcej ludzi umiera na tym świecie, co się odkurwia?
email: 853156@protonmail.com
#mops
qtacz pisze:prędzej odpuszcza sobie blogowanieLittle_Jack pisze:Może nie żyć
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
Wczoraj z nią gadałam, brzmiała jakby żyła. Jeśli chodzi o blog to po prostu go zamknęła.
"chyba tu wrócę, tęsknię.
próbowałam gdzie indziej, ale to zwyczajnie nie to samo;
pomyliłam zmianę z ewolucją i zaplątałam się w tym założeniu.
to jeszcze nie była pora na zakończenie."
email: 853156@protonmail.com
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Ćpuny umierają przeważnie młodziej i w dobrej kondycji fizycznej.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.