koks - świetna sprawa na clubbing, tańce, muzykę, światła
mef - początkowo też się sprawdzał, ale później jak dla mnie tylko i wyłącznie dla wąskiego grona i delikatnej posiadówy, właśnie przez tą swoją brutalność
ogólnie mef - tam gdzie nie ma nadmiaru ludzi
przynajmniej u mnie tak to wyglądało za mefowych czasów ;-)
stary, niezle powiedziane. cała prawda w moim wypadku. Po kilkunastu latach pssycho-nautyki i w tym kilku odstawienia od roku podzieliłem moje flow przez mefa i inne rc. kiedyś miałem wiele do powiedzenia na trzeźwo a teraz po stymulantach milczę. Podzieliłem ciekawe życie przez beta-ketony i wyszło ... no deprecha i studiów skończyć nie mogę (dwa kierunki równolegle szły pięknie (techniczny i przyrodniczy) i powtarzam teraz na 5 roku a zajęć nie ma ).
btw
mnie na spanie tylko po modyfikowanym brało
mam w kieszeni klonazepam.
blablab pisze:Wy to porównujecie do kokainy, a dla mnie to nawet czyściutka, porządna amfa jest lepsza od mefa. Kokaina to już inna liga przyjemności. Gusta, guściki.
d4rqu pisze:No z tą amfą to już przesadzasz. Jak gówno za 20zł może być lepsze od mefa? ;-)blablab pisze:Wy to porównujecie do kokainy, a dla mnie to nawet czyściutka, porządna amfa jest lepsza od mefa. Kokaina to już inna liga przyjemności. Gusta, guściki.
d4rqu pisze:No z tą amfą to już przesadzasz. Jak gówno za 20zł może być lepsze od mefa? ;-)blablab pisze:Wy to porównujecie do kokainy, a dla mnie to nawet czyściutka, porządna amfa jest lepsza od mefa. Kokaina to już inna liga przyjemności. Gusta, guściki.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.
Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.