jeżeli chodzi o przerwę to zalecana pewnie jest i 2 miesięczna ale nawet waląc co piątek przy właściwej diecie można dużo z tej substancji wycisnąć i wieść przy tym w miarę fajne życie:) co nie znaczy, że to czysta zajebistość. po czasie żyłem już tylko dla kolejnego użycia bo traciłem umiejętności społeczne na trzeźwo ale to już opowieść na kiedy indziej
16 sierpnia 2022D4RKJOY pisze: Jak 3mmc ma się do MDMA? W sensie tego co się czuje?
To też działa na sero i potrzeba 2 miesięcy min przerwy?
jeżeli chodzi o przerwę to zalecana pewnie jest i 2 miesięczna ale nawet waląc co piątek przy właściwej diecie można dużo z tej substancji wycisnąć i wieść przy tym w miarę fajne życie:) co nie znaczy, że to czysta zajebistość. po czasie żyłem już tylko dla kolejnego użycia bo traciłem umiejętności społeczne na trzeźwo ale to już opowieść na kiedy indziej
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
18 sierpnia 2022D4RKJOY pisze: Czyli po 3mmc co się odczuwa? Po m-ce ma się pluszowosc, kocha się cały świat i muzyczka wchodzi jak w masełko... No i sex też jest fajny, a po 3?
15 sierpnia 2022Helekesten pisze:Co to znaczy "zrobić sobie Rajmunda"?05 lipca 2022Pingwinoos1 pisze: Najlepszy sposób na to to było zrobić sobie bombke, ale taką solidną typu 400-500 mg, poczekać 15 minut i zrobić sobie Rajmunda.
19 sierpnia 2022kawulec pisze: Ja niestety jak mam chętkę na mefa czy klefa, to biorę co jest i nie ma siły na to. Zazwyczaj organoleptycznie można powiedzieć, że jest to coś przyzwoitego, ale los nie szczędzi mi kłód po nogi i czasami jedyną opcją jest brązowiutki mef czy kardiozwałujące klefy. Robię to ze średnio trzymanymi w ryzach przerwami, ale jednak przerwami (ok. 1-2 miesięcy), więc jak mnie przypili to biorę co jest od vendora.
No i oczywiście nie poukladasz receptorów, że.o zmianach behawioralnych nie wspomnę.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
dieta/sen i ćwiczenia robią cuda... jak tylko zapierdalasz w pracy, niedosypiasz, masz w UJU ćwiczenia a suplementy diety to dla Ciebie abstrakcja... to faktycznie ćpanie co tydzien z odpowiednimi dawkami ma się po prostu z dupy, bo doświadczysz co najwyżej rozczarowania.
pamiętaj że są NARKOTYKI
i są... "cudowne leki" które potrafią organizm ogarniać w bardzo szybkim tĘpie...
dodaj do tego dobre życie/ hajs / optymizm / dobre środowisko0 zycia / minima stresu / odpowiednie suple / i tryb życia... i możemy ćpieć... w "minimalnym" skutkiem ubocznym dla zdrowia
żeby nie było, że namawiam do brania narko...
ale czytam ostatnio to forum i wszyscy kurła... niezadowoleni...
jakoś ja sobie nie narzekam. chyba oglądam filmy w innym kinie.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.