4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
@Vetulani44 Tak, od razu przeszliśmy do działania. Później nastąpił wiadomy skutek uboczny, że po kolejnych kreskach przestał stawać. Kumpel się wcześniej przygotował i wziął co trzeba, ja niestety nie, ale ten czas po pierwszych kreskach był przyjemny. Jedno z lepszych doświadczeń, otwartość na realizację swoich fantazji.
  • 1 / / 0
ja na pierwszym razie nie wiem czy coś czułem, może właśnie o to chodzi haha
lekko puściły mi hamulce byłem bardziej chętny do rozmów gdzie na codzień jestem aspołeczny
  • 1928 / 188 / 0
Jeśli nie wiesz czy coś poczułeś to albo to nie był mefedron, albo bierzesz jakieś leki które osłabiają / blokują działanie substancji. Ewentualnie dawka była bardzo mała lub byłeś wyprany z dopaminy i serotoniny przez inne substancje.
Take DXM and Be Happy
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.