4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
@Vetulani44 Tak, od razu przeszliśmy do działania. Później nastąpił wiadomy skutek uboczny, że po kolejnych kreskach przestał stawać. Kumpel się wcześniej przygotował i wziął co trzeba, ja niestety nie, ale ten czas po pierwszych kreskach był przyjemny. Jedno z lepszych doświadczeń, otwartość na realizację swoich fantazji.
  • 1 / / 0
ja na pierwszym razie nie wiem czy coś czułem, może właśnie o to chodzi haha
lekko puściły mi hamulce byłem bardziej chętny do rozmów gdzie na codzień jestem aspołeczny
  • 1928 / 188 / 0
Jeśli nie wiesz czy coś poczułeś to albo to nie był mefedron, albo bierzesz jakieś leki które osłabiają / blokują działanie substancji. Ewentualnie dawka była bardzo mała lub byłeś wyprany z dopaminy i serotoniny przez inne substancje.
Take DXM and Be Happy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.