4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
@Vetulani44 Tak, od razu przeszliśmy do działania. Później nastąpił wiadomy skutek uboczny, że po kolejnych kreskach przestał stawać. Kumpel się wcześniej przygotował i wziął co trzeba, ja niestety nie, ale ten czas po pierwszych kreskach był przyjemny. Jedno z lepszych doświadczeń, otwartość na realizację swoich fantazji.
  • 1 / / 0
ja na pierwszym razie nie wiem czy coś czułem, może właśnie o to chodzi haha
lekko puściły mi hamulce byłem bardziej chętny do rozmów gdzie na codzień jestem aspołeczny
  • 1928 / 191 / 0
Jeśli nie wiesz czy coś poczułeś to albo to nie był mefedron, albo bierzesz jakieś leki które osłabiają / blokują działanie substancji. Ewentualnie dawka była bardzo mała lub byłeś wyprany z dopaminy i serotoniny przez inne substancje.
Take DXM and Be Happy
  • 3 / / 0
09 czerwca 2025szukamgeja123 pisze:
ja na pierwszym razie nie wiem czy coś czułem, może właśnie o to chodzi haha
lekko puściły mi hamulce byłem bardziej chętny do rozmów gdzie na codzień jestem aspołeczny
Też tak miałem, a osoba, która wciągnęła drugą kreskę z tego samego towaru odleciała na dobrą godzinę.
Za mało serotoniny - idź pobiegać, zjedz coś dobrego - to nie opioidy, że zawsze klepną tak, że śmieciarka przyjedzie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.