Pregabalina znosi świetnie odstawianie Tramalu - to mogę potwierdzić.
Drażliwość i ból ustępują. Psychiczna chęć wzięcia Tramalu również.
W moim przypadku lekko zamulała. Wzrok po pregabalinie się rozjeżdża. Ciało jest rozluźnione.
Myślę, że dla wielu może być ona ratunkiem. Sam obawiałbym się jednak stosować ją dłużej niż 2 tygodnie (że względu na możliwość uzależnienia).
Leczniczo stosowałam dawki do 900 mg na dobę, schodzenie z nich nie stanowiło problemu. Nie wiem jak będzie teraz, zdarza mi się przekraczać 2000 mg i – nawiązując do pierwszego postu – nie dobrnęłam do granicy, przy której zwiększanie dawki nie przynosiłoby korzystnego efektu. Polecam spróbować.
02 lipca 2020michass90 pisze: Niestety Pregabalina idealnie nadaje sie do mixu z opio ..:/ ale fakt jak ktoś nie potrzebuje pregabaliny z względu na leki itp to nie warto zaczynać tej przygody bo może uzależnić rownie mocno jak opio ..
Przez jaki czas brałeś wspomniane dawki pregabaliny? Czy po detoksie na pregabalinie wystąpiły jakieś efekty uboczne?
U mnie niwelowały takie objawy jak: ogromny dół, ból mięśni, bezsenność. O dziwo potrafiła nawet przezwyciężyć totalny brak siły do podniesienia się z łóżka.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.