Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Planuję zrobić kota swoją 5cio minutową metodą w jak najmniejszej objętości wody. Zwykle wychodzi mi krystalicznie przezroczysty. Na tym etapie mam 2 dodatkowe pomysły - dodanie małej ilości alkoholu oraz jeszcze mniejszej ilości NaOH. Powinno to wg moich doświadczeń pozwolić na wydajniejsze wysolenie naszego kota. Wolna zasada kota nie lubi kwaśnego środowiska więc w teorii, dzięki NaOH mniej go powinno się pod wpływem kwasu (zamierzam używać stężonego siarkowego) rozłożyć a więcej wysolić. Już nie mogę się doczekać :D Ciekawi mnie tylko kwestia rozpuszczalności Kota w acetonie - jakby była mała to by było go dobrze potem doczyścić :) Dam znać jak mi poszło :d
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.