Na 10mg zacząłem odczuwać lekka sedacje, która po jakimś czasie przeszła i wskoczyłem na 15 mg która wydaje się optymalna do leczenia i na tej dawce zostałem.
Ogólnie wróciłem do tego leku w dawce 10 mg, z powodu depresji i braku innych antydepresantów. Po tygodniu o dziwo czuję efekt antydepresyjny,rok temu przy pierwszym podejściu do esci efekt placebo.Ciekawe zjawisko,przynajmniej dla mnie.
Nie polecam leczenia na własną rękę.
Możesz błędnie się zdiagnozować, źle dobrać leczenie itp.
Zrobisz oczywiście jak chcesz.Ja chociażby tez bym zrobił po swojemu i późnej tego żałował:D taki typ człowieka
Ogólnie lek spełnił swoje zadanie, zobacze jak będzie po kilku miesiącach stosowania.
Dawka 10mg rano
Czasem biorę 20mg na dobę, ale nie codziennie
Jak polecacie się przygotować chcąc zarzucić blotta LSD?
Jaki wpływ będzie miał esci?
Osłabi działanie znaczka? Czy może raczej podbije? Czy nieznacznie na niego wpłynie?
Proszę o konkretne odpowiedzi i informacje
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.